Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

Melies odpad!

všechny recenze uživatele

0 / 10 Tak tomuto hovorím úbohý pokus o vyžmýkanie aj toho posledného centu z našich peňaženiek - tretí diel musí byť skutočne inovatívny a bezchybný aby obstál a tento film je všetko možné aj nemožné, len nie inovatívny a bezchybný. Fakt, že skutočný Kevin sa už vplyvom veku (a alkoholu) nemohol zúčastniť nakrúcania, tvorcom zjavne nevadil a tak vytvorili toto... ehm...akoby som to slušne povedal... túto vec. Ďalšie slová sú už zbytočné a navyše sa mi zdvíha žalúdok zo všetkej tej komercie. Blééé... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku dávám pouze s ohledem na skutečnost, že chodit právě do 1. třídy ZŠ, jistě by u toho má infantilní dušička plesala a všechny ty dementně "humorné" situace by fungovaly, tedy vzbuzovaly holčičkovský smích, jako když se perličky na hajzlu přesypávají. Dětem se holt líbí kdejaká pičárna. Pro jedince s IQ nad 75 je trojka osamělého fakana v domácnosti krystalicky čirým utrpením, navzdory tomu, že smrad v hlavní roli už nemá hubu jak nafukovací panna. 10% za tu představu, že bych to viděla jako poměrně čerstvý odlitek. ()

Reklama

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Tak toto už nie je ono, vôbec nie také vtipné a ani náhodou originálne ako prvé dva diely SÁM DOMA s Macaulayom Culkinom. Síce sa tam nájde zopár vychytených scén ale to je všetko, výrobcovia úplne odbočili od pôvodneho "Sám Doma" :((( 2* som dal len preto lebo som veľký fanúšik predošlých dvoch filmov. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Tak nepředstavitelně debilní, až je to jistým zvráceným způsobem i vtipné. Hlavní hrdina je až obdivuhodně neschopný, nesympatický a protivný. 4 padouši jsou zase tak krásně vypatlaní jak furt někam padaj, jak je furt něco bouchá do hlavy... Ano, je to zneuctění povedených prvních dvou dílů, průhledná komerční sračka atd. Ale ty dvě hvězdy si to zaslouží, tak upřímně debilní film se jen tak nevidí. /viděno v TV: 30% a 2*/ ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Troška sa čudujem takým negatívnym hodnoteniam, lebo napriek tomu, že sa to originálu/om nemôže ani rovnať, ja som sa fakt bavil a pučil som sa od smiechu. Príbeh je možno na hlavu, ani herecké výkony nie sú nič moc - zlodeji sú proste blbci. Ale treba jednoducho vypnúť mozog a zasmiať sa. Čo viac treba od komédie? ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 30,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 79,1 mil. (NIRO)
  • Natáčelo se v Chicagu, Evanstonu a Skokii ve státu Illinois. (Cheeker)

Reklama

Reklama