Reklama

Reklama

Všechno nebo nic

(pořad)

Obsahy(1)

Nikdo neocení vaše vědomosti? Michal Jagelka ano! Zábavná soutěžní hra, ve které můžete vyhrát automobil, čtvrt milionu - a nebo taky nic... Jeden z diváků u obrazovky navíc získá 100 000 korun. (TV Barrandov)

Recenze (4)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Ano, VŠECHNO tu stojí za NIC, no, spíš asi za vyliž prdel, ono totiž NIC jako takové těžko může někoho urazit jako tahle prasárna !! Ostatně co by taky jeden čekal od pořadu z produkce TV Barrandov, která se zjevně rozhodla co do trapnosti a nevkusu překonat i nováckou estrádní dceřinou stanici jménem Telka.. A že se to barrandovským kurevsky daří, ačkoliv laťka byla nasazena dost vysoko !! Tak tomu já, přátelé, říkám výkon !! Resuscitují se tu kufry a kolotoče, z obrazovek nás straší mumie televizní zábavy, ale dokonce se k nim přidávají i nové další ksichty, které silně hazardují se svými dobrými jmény, no, Aleš Cibulka s Veronikou Žilkovou je vlastně ani nikdy neměli, tak snad spoléhají na to, že nemají co ztratit, nicméně o Michalu Jagelkovi s jeho úžasným, byť dabingově provařeným, hlasem jsem měl lepší mínění.. Zdá se mi až neuvěřitelné, za jak neuskutečně svými rádoby inovativními pravidly i konceptem hloupou vědomostní soutěž tohle platí, když jako učebnicový vrchol ubohosti vyznívají především špatně či ne zcela jasně pokládané otázky, což bych rád dokázal na příkladu. "Teď uvidíme, zda jste dávali pozor !! Kolikrát v písni Yvonne Přenosilové, kterou jste teď slyšeli zaznělo slovo BOTY ?? 11x je špatně !! 5x !! Mysleli jsme přímo slovo BOTY, nikoliv jeho další tvary.." ( Tj. tvary slova vzniklé jeho skloňováním !! ) O faktu, že mezi jednotlivými soutěžními koly soutěžící svým skřehotáním obšťastní jedna odkecaná selebrita, či o směšných výhrách, minimálně v porovnání s těmi sto tisíci pro výherce soutěže divácké, z nichž si jednu může výherce vylovit z toho podivného tubusu s koulema, raději mluvit ani nebudu !! Michal Jagelka zklamal na celé čáře, když svými žoviálními tlachy ještě umocňuje trapnou atmosféru ve studiu: "Už vám ji vezu.. Nádherná sekačka !! Taky bych takovou chtěl !!" či se neustále soutěžících dotazuje na totální hovadiny, aby se následně strojeně uchechtával.. Navíc tvůrce podezřívám, že ty tři tupce, kteří si navíc mohou vybrat obor otázek, aby pak mnohdy ani na jednu neodpověděli správně, záměrně nabádají, aby se chovali nenuceně a hlavně hodně plkali, když už na to máme celou hodinu, a tak nakonec největší soutěžní klání probíhá mezi nimi a Jagelkou o to, kdo z nich přijde s většími a odpudivějšími žgryndy !! ()

mikehoblog odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně, zavřete tomu Jagelkovi hubu.....furt jen mele a mele a přiblble se usmívá. Koncept této soutěže není nic moc, pravidla podivná.....nejhorší na tom je, že tam nechali naběhnout debilního poskakujícího Kotvalda s playbeckem.....opravdu pořad na úrovni. ()

Reklama

Jablkohruska 

všechny recenze uživatele

Soutěž, která se především neskutečně vleče. Dynamiku či napětí byste hledali marně, občasné pokusy o vtipy sklouzávají většinou do trapností. Je mi líto, ale tohle se bohužel opravdu nepovedlo. ()

soarka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem až do posledních minut, kdy jsem se snažila najít alespoň jedinou napínavou chvilku, protože pan Jagelka říkal, že to bude napínavé až do poslední minuty. Marně. Nesmyslně postavená soutěž. Soutěžící jdou po sobě, což je třeba nevýhoda pro posledního soutěžícího. Měl by hrát znovu ten, co odpověděl správně. Jako to bylo v Riskuj!. Dávám hvězdičku za to, že tu byla jen jedna reklama. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama