Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kde by byli mušketýři bez svých sluhů! Volné pokračování bláznivé komedie Čtyři sluhové a čtyři mušketýři. I zde jsou hlavními hrdiny sluhové slavných mušketýrů. To oni se svými hrdinskými a vpravdě vynalézavými kousky postarají o konečné vítězství nad kardinálem a jeho pohůnky. Děj Dumasova románu, jak ho zná snad každý, je zde zachován, jen může divákovi občas připadat poněkud obrácený naruby, zvlášť když ho vypráví slavná skupina komiků Les Charlots. (Česká televize)

(více)

Recenze (44)

argenson 

všechny recenze uživatele

"Jé podívej, tady jezdí kočáry vlevo." Zvláštní, vzhledem k tomu, že oba filmy měly premiéru měsíc po sobě, je jasný, že se musely točit souběžně, přesto to tady hodně polevilo v humoru a v akci. Trochu jsme šetřili i na výpravě, což je vidět hlavně na cestě do Anglie a zpět, kromě toho všechny hospody vypadají stejně. Naštěstí závěr je výborně vygradovanej a má to koule. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jestliže u předchozího dílu jsem si stěžoval, že jsem se u jeho sledování občas nudil, tak tady to platilo dvojnásobně. Zatím asi nejslabší film Les Charlots. Srandy moc nebylo, akční scény taky nic moc, nakopávání zadků pobavilo ze začátku, ale když se vše okolo toho točilo dalších dvacet minut, nudou jsem si málem ohryzal všechny nehty. Pánům pomalu docházel dech, sranda už nebyla ani moc humorná – spíše trapná a moc opravdu záživných scén tu nebylo. Což je docela škoda, ale jednou ta krize už prostě přijít musela. 40% ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Ano, vyplnilo se očekávané. André Hunebelle chtěl nejspíš využít slávy Les Charlots, a proto rychle natáčel. Tento druhý díl parodie na mušketýry byl nejspíš natáčen současně s prvním..viz rok natočení. Jenže tam, kde jednička byla ještě vtipná, pokračování pokulhává, ba je přímo ochrnuté. Občas se sice zasmějete, ale už to nejsou Ti chlapíci, kteří bezhlavě pobíhají a likvidují nepřátele jak na běžícím páse.. ()

Milivoj 

všechny recenze uživatele

No počkaj, kardinál (alias Čtyři sluhové a kardinál) rozhodně nepatří k tomu nejlepšímu, co Les Charlots natočili. Naopak, což je zarážející už kvůli slušnému "prvnímu dílu". Vzhledem k produkci tří-čtyř filmů Les Charlots ročně člověk nemůže čekat ode všech zázraky, ale tři hvězdičky dávám jen z lásky k žánru a za to, že jsme s filmem skoro stejně staří. A že jsem se asi dvakrát zásmál. ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

ne tak vtipny jako prvni cast, ale stale pobavi a nenudi =) (i kdyz ti dva komentujici to vidi jinak =)) ) my meli dlouha leta nahranou jenom cast 1., a tak teprve po letech jsem videla dvojku. Nebyla jsem z toho nadsena stejne jako z jednicky, ale porad me bavili ;) uz jen tim jak je to cely ztresteny =)) a o to slo =) nebo snad ne?! =)) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Na rozdíl od předchozího dílu se toto pokračování do československých kin nikdy nedostalo a do TV nebo na DVD bylo uvedeno teprve v novém století. (charles3)

Reklama

Reklama