Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyšetřování smrti Lynn Dewhurstové se rozšířilo o další případy zavražděných prostitutek a policie tak nyní oficiálně pátrá po sériovém vrahovi žen. Nevison Gallagher po smrti své ženy Helen přijímá zpět do firmy impulzivního Seana Balmforthe, jehož Catherine podezírá z obtěžování prostitutek. Na Helenině pohřbu se opije Catherinina sestra Clare, což vyvrcholí nepěknou scénou. Nepříjemnou konfrontaci zažívá Catherine i na pohřbu Lynn Dewhurstové. V Ryanově škole mezitím nastupuje nová učitelka, v níž poznáváme Frances, ženu, která navštívila Tommyho Lee Royce ve vězení. Johnův pokus ukončit milostný poměr s Vicky Flemingovou nekončí dobře. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

warrenur

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvodna scena s tou opatrnostou pri vyjadrovani pred zachranenou cudzinkou a i nasledne po prichode starsej susedy bola uzasne ludska. Vyborny dialog. Babka bola dokonala..."trafficers, this way, this way"..haha,...and an arrow"....som sa rozrehotal. :) Zaver uz nebola taka idyla. Nuz, .."when you push someone over the edge". ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak vyděračka a stalkerka z Bigtrainu dostane od policajta - milence dvakrát silou pěstí do ksichtu, a přesto ani neupadne, stojí v pohodě na obou nohou a má ještě sílu se rvát? To je  asi taky nějaká super žena... Jinak celkem slušně rozjetý, ale bohužel poměrně předvídatelný. ()

Reklama

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět se to velmi slušně rozjíždí - jak hlavní případ, tak boční linie - alkoholismus Clare, Johnova nevěra a nová učitelka ve školce. Ze všeho se doufám vyvine něco zajímavého. A těším se na další vývoj Ann coby policistky. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez znalosti první řady to úplně nepůjde, druhá začíná bez nějakého zdlouhavého vysvětlování. Catherine vezme domů jednu z vězněných žen, které před lety nelegálně přivezli z Chorvatska. Uvidíme, jak to celé zapadne do hledání sériového vraha prostitutek. V Calder Valley mají nicméně napilno s pohřby, respektive Catherine čekají v jeden den hned dva. Ovšem jít na ten druhý nebyl nejlepší nápad. Stejně tak uvěřit nevěrnému detektivovi, že chce svou milenku zpátky. Je patrné, že i druhá série přinese místy jízlivou, místy depresivní sondu do opravdu nehezkých aspektů v mnoha případech neutěšené sociální realitě života. A je zároveň zřejmé, že tentokrát se dočkáme většího počtu zápletek. Snad se tempo podaří udržet až do finále. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama