Reklama

Reklama

Supermensch: The Legend of Shep Gordon

Trailer

Obsahy(1)

Ve svém režijním debutu napěchovaném archivními záběry Mike Myers dokumentuje ohromující kariéru hollywoodské hvězdy, hledače talentů, filmového agenta a producenta Shepa Gordona, který vpadl do hudebního managementu úplnou náhodou poté, co se přímo z vysoké školy přestěhoval do Los Angeles, kde se ho ujali Janis Joplin, Jim Morrison a Jimi Hendrix. Shep byl manažerem takových hvězd jako Pink Floyd, Luther Vandross, Teddy Pendergrass nebo Alice Cooper a v "televizní kuchařské éře" měl pod svými křídly šéfkuchaře jako je např. Emeril Lagasse. (FFilipCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Perfektní dokument vyprávějící příběh člověka, který je nepochybně jednou z nejvýznamnějších persón zábavního průmyslu, managementu a Hollywoodu vůbec. Až se stydím, že jsem toto jméno vůbec neznal. Shep Gordon zná všechny a všichni znají Shepa Gordona. Proto se tento dokument může chlubit řadou archivních záběrů, fotografií a autentických výpovědí hvězd, které s ním měly tu čest spolupracovat. Užíval jsem si každou minutu a dychtivě hltal všechny informace i vtipné vsuvky a historky. Shep je opravdu úžasný, příjemný člověk s velkým srdcem a každému bych přál, aby takového svého osobního "Shepa" měl. Za mě dokument s velkým "D"! ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zábavný dokument o geniálnom manažérovi, ktorý sa k tejto robote dostal ako slepé kura k zrnu. Odporúčam to pozerať pozerať ako combo so Super Duper Alice Cooper. Ešte by niekto mohol nakrútiť dokument o Bobovi Ezrinovi... ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama