Reklama

Reklama

Supermensch: The Legend of Shep Gordon

Trailer

Obsahy(1)

Ve svém režijním debutu napěchovaném archivními záběry Mike Myers dokumentuje ohromující kariéru hollywoodské hvězdy, hledače talentů, filmového agenta a producenta Shepa Gordona, který vpadl do hudebního managementu úplnou náhodou poté, co se přímo z vysoké školy přestěhoval do Los Angeles, kde se ho ujali Janis Joplin, Jim Morrison a Jimi Hendrix. Shep byl manažerem takových hvězd jako Pink Floyd, Luther Vandross, Teddy Pendergrass nebo Alice Cooper a v "televizní kuchařské éře" měl pod svými křídly šéfkuchaře jako je např. Emeril Lagasse. (FFilipCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zábavný dokument o geniálnom manažérovi, ktorý sa k tejto robote dostal ako slepé kura k zrnu. Odporúčam to pozerať pozerať ako combo so Super Duper Alice Cooper. Ešte by niekto mohol nakrútiť dokument o Bobovi Ezrinovi... ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Perfektní dokument vyprávějící příběh člověka, který je nepochybně jednou z nejvýznamnějších persón zábavního průmyslu, managementu a Hollywoodu vůbec. Až se stydím, že jsem toto jméno vůbec neznal. Shep Gordon zná všechny a všichni znají Shepa Gordona. Proto se tento dokument může chlubit řadou archivních záběrů, fotografií a autentických výpovědí hvězd, které s ním měly tu čest spolupracovat. Užíval jsem si každou minutu a dychtivě hltal všechny informace i vtipné vsuvky a historky. Shep je opravdu úžasný, příjemný člověk s velkým srdcem a každému bych přál, aby takového svého osobního "Shepa" měl. Za mě dokument s velkým "D"! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama