Reklama

Reklama

Přeludy

  • USA Visions
Trailer 1

Poté, co se těhotná Eveleigh přestěhuje se svým manželem na vinici, aby začali nový život, začíná mít halucinace a v jejím životě se objevují přeludy. (Indigo Film)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (74)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zkušený fanda hororů sice tuší, že film šije na diváka pěknou boudu a všechno bude nakonec jinak, než se zprvu jeví. Přesto pointa dokáže překvapit a z mojí strany převládá spokojenost. Vyděšená těhulka Isla Fisher je fajn, hudba je lahůdková a atmosféra vinic velice dobrá. Jedině snad škoda těch průhledných (hudba, ticho, baf) a dost zbytečných scare jumpů v první polovině. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Bubufilm o neklidném domě se v závěru změní v boj o život. Tři čtvrtiny jsou velmi průměrnou béčkovou duchařinou, kde nefunguje ani atmosféra, ani napětí, ani efekty - lekačky typu třísk, bum, prásk nemusím (tohle bych v kině vidět nechtěl - vyhozené peníze). Celou dobu jsem se rozhodoval mezi odpadem a jednou hvězdou, jelikož pošahané blbky, kterým nikdo nevěří, mi pijou krev. Speciální efekty k smíchu, to by zvládl i největší amatér. Herecké výkony mizerné, postavy nesympatické. Hudba (krom třískání) dobrá, kamera obstojná, leč jen konec mě přinutil přihodit hvězdu navrch. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Nechcem tvrdiť, že všetko na filme "Visions" bolo zlé, ale na druhú stranu je to pre mňa projekt s maximálne promrhaným potenciálom, ktorý mohol niečo dosiahnuť. Úvod je ale na mňa strašne nudný a vyvrcholenie a jednanie hlavného záporáka filmu je tak strelené, že človek to len ťažko dokáže brať seriózne. Motivácia je dobrá, no prevedenie podľa mňa nič moc. Na druhú stranu je ale prostredie pekné a film má aj pár zaujímavých momentov. Ale keď sa nad tým človek zamyslí, skutočne dokázal niekto predpovedať udalosť, ktorá sa mala udiať až o minimálne 100 rokov? To sú veci, ktoré ma rušia, plus neskutočná monotónnosť filmu v prvej polovici. Celkovo je to pre mňa slabé. Nie hrozné, ale dosť slabé. Jediné, čo okrem exteriérov podľa mňa vyniká je Isla Fisher v role hlavnej hrdinky. Ostatné je podľa mňa slabé a utopené v nie najlepšie napísanom scenári. Potenciál bol, no prevednie ma neberie. Ešte však pridám jedno. Keď som sa viac pozrel na režisérske počiny pána režiséra, človeku veľa vecí dôjde a pre mňa platí, že jeho jediný dobrý film ostane Saw VI a všetko ostatné potom padlo do hlbín. A preto je trošku príjemne prekvapivé, že "Visions" nie je tak frustrujúco nudné a klišé na klišé ako Jessabelle. Takže aspoň toto ešte ocením. Hodnotenie: D+ ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto nebolo až také dobré, že by som to dával niekedy do kín, ale nevadí. Vlastne je to väčšinu stopáže taký typický haunted house hororík, v ktorom jedna tehotná ženská vidí kraviny a nikto jej tradične neverí. 3/4 filmu sú skôr podpriemerné, pretože aj keď je to slušne nakrútené aj zahrané (dokonca s celkom sympatickými postavami), ľakať ani nejako desiť sa asi nebude nikto. V záverečných minútach dôjde k twistu a vcelku uspokojivému vypointovaniu toho celého, čo síce hodnotím pozitívne, ale suma sumárum som tam nenašiel nič také svetoborné, prečo by som mal ísť s hodnotením vyššie. Scenár OK, ale hororová stránka ma nepresvedčila. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci, že v tomto hororu si zahrála hvězdná herecká sestava ze známých seriálů. Vidět pohromadě Sheldona Coopera (Jim Parsons; Teorie velkého třesku), Brittu (Gillian Jacobs; Community), Cullena Bohannona (Anson Mount; Hell on Wheels) a Gabrielle Solis (Eva Longoria; Zoufalé manželky) samo o sobě potěší. Osobně se mi líbil i samotný příběh. Očekával jsem při pohledu na zdejší hodnocení spíše podprůměrnou záležitost, avšak námět stavějící na přeludech, resp. (SPOILER) vizi budoucnosti, je značně chytlavý, zvlášť, když převážnou část snímku máte pocit, že půjde o duchařskou tématiku. Příjemné překvapení za 4*. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama