Worst of Faces of Death, The
USA, 1987, 60 min
John Alan SchwartzHrají:
Michael Carr- komentáře
Kusko.t2
The Worst, respektíve The "Best" of Faces of Death 1-3 podivnej fake kvality rovnakých záberov, ktoré produkcia vybrala a nahodila do požičovní. Veď čo. Už som videl aj best of z dvoch častí, tak prečo nie z troch. Hlavne, že to má dobrý obal a značku. To im, divným divákom, ktorých zaujíma celé spektrum života bude určite stačiť. Ale nestačilo! Známe predošlé scénky však celkom milo okorenil svojimi vstupmi okatý vyprávač. Čo vstup, to fór.(28.10.2008)
Radiq
odpad!Aka The Worst of Faces of Death. Je to jen sestřih z předchozích dílů Faces of Death. Je to prokládaný komentářem od jednoho doktora, kterej pořád kulí oči, což je vtipné. Jinak film sám o sobě je sračka největšího kalibru, samozřejmě.(23.12.2007)
Rugero
No přiznám se všem bez mučení, že už první díl této Faces of Death se mi zdál hodně slabý.Nejsem pravověrný fanoušek této série a zdá se mi že kvalita (už od prvního dílu pořádně nízka) jde s dalším pokračováním dolů a dolů.No ale pro americké děti, které se momentálně nemohou dostat k pistoly svého tatínka je sledování fakeu velká zábava, takže svoji cílovou skupinu tyto pohádky mají , tudíž do ní nebudu dále takhle šít.No ted něco k ději. Očkatý průvodce nám ukazuje ty nejdrsnější scénky z prvních tří dílů....Výhoda je že skoro vždycky udělá při svém vztupu nějakou (ted pozor!!!!)fakt dobrou srandu takže o zábavu je postáráno.(21.1.2010)
Související
- Faces of Death (2011)
- Faces of Death: Fact or Fiction? (1999)
- Faces of Death VI (1996)
- Faces of Death V (1995)
- Faces of Death 4 (1990)
- Faces of Death III (1985)
- Faces of Death 2 (1981)
- Tváře smrti (1978)
Podobné
- Traces of Death V: Back in Action (video film) (2000)
- Banned from Television III (video film) (1998)
- Best Of Banned From Television, The (video film) (1998)
- Banned from Television II (video film) (1998)
- Banned from Television (video film) (1998)
- Banned from Television: Prison Files (video film) (1998)
- Traces of Death IV: Resurrected (video film) (1996)
- Šokující Asie 3: Po setmění (1995)
- Traces of Death III (video film) (1995)
- Traces of Death II (video film) (1994)
- Traces of Death (video film) (1993)
- Šokující Asie druhá část (1981)
- Šokující Asie 1 (1974)