Reklama

Reklama

Billy Crystal: 700 nedělí

(divadelní záznam)
  • USA 700 Sundays
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

HBO přináší exkluzivní uvedení komediální one-man show slavného Billyho Crystala 700 nedělí, jež je jedním z nejúspěšnějších broadwayských divadelních představení, ve dvouhodinovém speciálu natočeném v lednu 2014 v newyorském divadle Imperial. Komik během show vzpomíná na mnoho legend a postav, které ovlivnily jeho kariéru a pomohly mu stát se tím, kým je dnes. Probere několik dekád počínaje rokem 1950, zavzpomíná, jaké to bylo vyrůstat v milující židovské rodině v Long Beach. Představí několik příbuzných, kteří ho inspirovali; jazz, jenž ho provází celý život - jeho otec měl kultovní obchod s deskami na Manhattanu a strýc je producentem uvedeným do Síně slávy. Popíše svou posedlost New York Yankees, jmenovitě Mickey Mantlem; šok z nečekaného odchodu otce; vystrašenou, ale silnou matku; svou posedlost touhou stát se komikem, čehož dosáhl i díky podpoře své rodiny a později manželky. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Matty 

všechny recenze uživatele

Chlapectví Billyho Crystala. Kdo chce klasickou nálož vtipů, bude zklamán. 700 nedělí je víc než jen stand-up, v podstatě jde o dvouaktovou divadelní hru pro jednoho herce (který ovšem znamenitě ztvárňuje plejádu postav). Crystal se během svého povídání o rodině, dětství a vztahu s otcem nesnaží být stůj co stůj vtipný. V závěru je mnohem víc sentimentální, což ale představení nijak neubírá ze zábavnosti, neboť je od začátku do konce skvěle napsané a zahrané (a decentně doplněné home videi a významotvorným svícením). Namísto toho, aby tahal z rukávu hluboká moudra, nechává Crystal poznání, k němuž v životě došel, nenásilně vyplynout z příběhů, které vypráví. Ani v nejhorších životních chvílích bychom se neměli zapomínat smát. 700 nedělí je výborný způsob, jak si to připomenout a zároveň si nechat zlepšit náladu. 85% ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Billyho mám jako komika rád, a jako moderátor oscarů patří mezi nejlepší. Tohle je ale zpracování jeho životního příběhu, které je celkem vtipné a zábavné, někdy až přiliš sentimentální, ale především na stand-up komedii moc dlouhé. Jeho skvělé "bavičské" schopnosti jsou ale neodiskutovatelné. ()

Reklama

misuleee 

všechny recenze uživatele

Všemi milovaný Billy Crystal v nejlepší formě odkrývající příběhy svého života od raného dětství s humorem sobě vlastním. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama