Reklama

Reklama

Thomas Rourke (Johnny Strong) projíždí napříč celou Amerikou bez jediného cíle. Přišel o svojí rodinu – vinou neznámého mutagenu, jenž z lidí udělal nestvůry toužící po krvi. Amerika je zdevastována. Avšak při jedné přestřelce zachrání život jisté Sam (Chelsea Edmundson). Ta mu nabídne bezpečné útočiště s municí a potravinami. Už od počátku mezi Thomasem a zbytkem party vyčnívá nedůvěra, ovšem během následujícího útoku nestvůr si celý tým uvědomí, že musí hodit za hlavu veškeré spory a spolupracovat. Především, když samotná základna začne být nestabilní a nedaleko se nachází funkční letadlo, které se zdá být jedinou šancí na přežití... (Ouwen)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (50)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že se ve filmu „Daylight's End“ objevil nějaký ten známý obličej, jako třeba Lance Henriksen nebo Louis Mandylor, ale ani v jejich případě to není nic moc velkého, Lance je mnohdy ve scéně jen na ozdobu, což mi k němu přijde trochu nefér. V tohle filmu se ale pořádné role dočkat nemohl, protože film sám míří postupně se stopáží ke dnu. Přitom nezačínal zle. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

V tomto případě platí, že opakování je matka moudrosti. Daylight's End ničím nepřekvapí, ničím neoslní a směr udržuje v naprosto jasně vyježděných kolejích, ze kterých ani na milimetr neuhýbá, ale díky vysokému tempu, solidní akci a v neposlední řadě i sympatickému osazenstvu se dá ta šablonovitost snadno přehlížet. Spolupráce Williama Kaufmana a Johnnyho Stronga opět vyšla. 75% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Solidní postapo řežba. Kaufman po menším zaváhání u Jarheada 3 kde splnil zadání a pouze zrežíroval požadovaný produkt, opět natočil něco vlastního a svojského a potvrdil, že je momentálně králem nízkorozpočťáků. Film má moc fajn casting, Strong jako nekompromisní kosič je hodně v pohodě Henriksen nám zestárnul, ale pořád má charizma jako vrata i ta holčina mi byla celkem sympatická. Co se akce týče tak všechno už vesměs popsal ve svém vyčerpávajícím komentu Ouwen a já s ním vcelku souhlasím i když pár hluchých míst by se ve filmu našlo a možná, že menší zkrácení by mu neuškodilo i přesto to bude velmi slušná trojka, protože když člověk vidí jak si umí Kaufman vyhrát z malým rozpočtem obejde se bez zbytečnýho lacinýho cgi a nabízí nám poctivou Rkovou akci, tak člověk přivře oči i nad tím, že to není kdovíjak originální, ale funguje to tak jak to fungovat má. Navíc tyhle akční řežby se zombíky mě vždycky bavili. Škoda kdyby se spojil drajv a originalita nedávného Re-killu s přehledností a špičkovou akcí Daylights End dostali bychom ideální film.65% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Monotonne prestrelky s lacnymi CGI iskierkami namiesto skutocnych kapsul a trochou CGI krvi bez akejkolvek atmosfery s otrasnym soundtrackom (Strong by sa mal na filmovu hudbu vykaslat), ktory sa ku akcii nehodi. Postavy su v lepsom pripade nevyrazne (Strong), v horsom sa spravaju ako neznesitelni idioti, ktorym prajete smrt (Henriksen s celou svojou rodinkou). Je to este väcsia nuda ako Jarhead 3. Len namiesto arabacov sa tu monotonne strielaju zombie-upiry. Akurat prestrelky tentoraz uz vyzeraju evidentne podfinancovane. 2 mega je na poriadny film fakt malo. Od polovice som to musel pretacat, aby som sa dockal vytuzenych zaverecnych titulkov. Najhorsi Kaufmanov film. Skrtam si Kaufmana zo zoznamu reziserov, ktorych dalsiu tvorbu ma zmysel sledovat. Ku kvalitam svojich prvych dvoch filmov sa uz evidentne nikdy nepriblizi. Namiesto originalne natocenych zivocisnych prestreliek presiel na rutinny profesionalne vyzerajuci stereotyp. Nechcel som dat pôvodne 1*, ale nakoniec ju davam preto, aby som film odlisil od ostatnych Kaufmanovych filmov. Toto je jednoznacne jeho najhorsi a najnudnejsi film. 3/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrné postapo postavené na střílečkách. Většina lidstva zmutovala do jakési formy upírů s myšlením zombií, které zabíjí slunce, ale i kulky, česnek a kříže nejspíš ne. Solidní kamera, našlápnutá hudba, opuštěné mrakodrapy, přeživší bojující o život, nájezdníci, spousty mrtvol. Thomas, psanec s kamennou tváří, si moc sympatií nezíská, byť má být asi kladnou postavou. Ale sám říká Sam:,,Jak víš, že jsem dobrej?" I zbývající postavy jsou nemastné neslané, takže divák může sympatizovat třeba s Alfou (ne Alfem) a nevadí to.Kratší akce jsou napínavé, mají spád a atmosféru. V závěru se ale střílečky rozpliznou do nekonečné počítačové hry, kterou ovšem hraje někdo za vás. Oddechovka na jedno podívání, která neurazí. Prospělo by jí zkrácení. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama