Reklama

Reklama

Rozpal to, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Rozpáľ to, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2014, 36 min

Kamera:

Jan Pivoňka

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nenechte si ujít jedinečné grilování se Zdeňkem Pohlreichem. Díky Zdeňkovým zkráceným receptům si i pod širým nebem připravíte labužnické pochoutky! (Stream.cz)

Recenze (36)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tak a je tu zas. Zdeněk Pohlreich. Hviezdny kuchár z tv Prima. Poviem vám pravdu, že už ho mám plné zuby. Už mi začína hodne liesť na nervy. Nebaví ma počúvať tie jeho chytrácke, namachrované keci. A i to jeho varenie sa mi už prejedlo. Však furt dokola robí to isté. Navyše na mňa pôsobí zanedbaným, ufúľaným dojmom. Nepríjemný, protivný, zubatý, hrbatý, plešatý skřet. Nechutný chlap. Už ho bolo dosť. "Rozpáľ to, šéfe!"? Nie, nerozpaľuj. Už sa na to vyser, šéfe! * ()

CentriFUGA 

všechny recenze uživatele

Tak jelikož je Zdenda můj oblíbenec, tak se mi jeho podání jídel líbí, tohle je zajímavé oživení, ještě by to chtělo nějakou další sérii ano, šéfe! ... Určitě se člověk může při nejmenším inspirovat :-) Dobrou chuť ! pro Mr.nachos - jelikož vaří na statku a takový jako "sedlácký" jídla pro "koňáky", tak to asi nebude vařit v obleku s kravatou !!! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat/opékat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě, ač si ho divák samozřejmě oblíbil primárně coby chlapíka s neuhlazeným slovníkem, jak brečí nad retro oblohou a tuzemskou fritovací kulturou. Tady nevštěpuje základy pro kvalitní fungování podniku, ale jednoduše naznačuje, že klobása nebo ugrilované vysušené kuřecí prso nejsou zrovna tím, co by mělo nad grilem omámit naše hosty. Jen mi ho bylo líto, když nakonec povinně dostal chuť na zmrzlinu a rozbalil klasiku Mrože. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Co ty, Novak1? Jsi nějaká za**aná vědma? Nebo co že hodnotíš před začátkem pořadu??? Já mám Pohlreicha rád; tomu, že jeho jídlo je k jídlu, věřím a blábolům jako, že ho vaření vlastně nebaví jako správného kuchaře a dělá to pro popularitu, se jenom směju. Celej život vaří a vede restaurace ne proto, že ho to baví a je v tom dobrej, ale aby se na starý kolena dostal do TV Prima. Jasně no :-D Akorát se mi moc nelíbí ten formát pořadu. Na mě tam je moc blábolů okolo a záběrů na jeho ženu... :-D ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Příjemná atmosféra a prostředí. Možná trochu utahané a v pomalejším tempu. Je to ale především o receptech a ty prozatím vypadají skvěle. Člověku se zbíhají sliny až má chuť jít na zahradu a okamžitě rozpálit gril. Později např. u ryb jsou jídla, které si těžko uděláš doma pokud není poblíž velký a kvalitní supermarket. Celkem má pořad 6 dílů rozdělených do okruhů. Mé zhodnocení receptů s jedním vypíchnutím: 1. díl: (60%, krkovice s česnekem), 2. díl: (60%, jahody s kozím sýrem), 3. díl: (40%, pečené fíky), 4. díl: (45%, křenové brambory), 5. díl: (75%, grilovaný ananas), 6. díl: (55%, kuřecí křidýlka) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama