Reklama

Reklama

Fotky zítřka

  • USA Time Lapse
Trailer

Tři kamarádi objeví stroj času, který pořizuje fotografie ze čtyřiadvacet hodin vzdálené budoucnosti. Začnou ho využívat k tomu, aby vyhrávali v dostihových sázkách. Všechno jde hladce, dokud nezačne být jeden chamtivější než druhý... Tři kamarádi kolem dvacítky najdou v domě zmizelého souseda obrovský fotoaparát. Na pořízených snímcích jsou zachyceni v situacích, které nepoznávají. Přijdou na to, že se jim události na fotkách přihodí až za čtyřiadvacet hodin. A tak je napadne, že by tenhle úžasný vynález mohli využít pro vlastní účely. Začnou v dostizích sázet na vítězné koně, jejichž jména se objeví na obrázcích z budoucnosti. Bookmakerovi ale začne brzy připadat série jejich výher podezřelá a trojice přátel bude muset použít přístroj k tomu, aby si zachránila život. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (73)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Nepříliš ambiciózní malý snímek, který se může řadit mezi jemu podobné malé snímky, které sotva rozčeří malou vodu. Lepší příklady bychom našli v nedávná žánrovce Cheap Thrills, či u klasiky Mělký hrob. Stejně jako většina průměrných malých snímků založených na jednom high concept nápadu, by stačilo 30 minut, po překročení této hranice film ztrácí tempo. Herci jsou spíše hrozní, ale vlastně pokud hledáte jednohubku na pozdní odpoledne, proč ne tuhle. Ale pozor přemýšlet nad časovými paradoxy je zakázáno. 50 % ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zítřejší fotografie vašeho pokoje již dnes! Pro (skoro švédskou) trojku spolubydlících to znamená, že ztrácí vlastní vůli a musí se každý den zařídit tak, aby fotoaparátem budoucnosti zachycená situace nastala. Což moje časovými paradoxy zahlcená hlava úplně nepobírala, extra při zvratu ve finále. Jakým způsobem to celé zneužili a vyhrotili, mi také nepřišlo úplně rozumné. Natočený byl tento malý filmeček profesionálně, ale vlastně nevím, jestli se mi líbil, nebo ne. Mezi 2-3* ()

Reklama

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Překombinovaný thriller se sci-fi zápletkou, nad jehož údajnou promyšleností tady někteří slintají blahem. Já tvrdím, že scénář naopak promyšlený není, je banální (jako je banální už samotný námět) a místy až absurdní, takže nutí postavy dělat ze sebe pitomce. Je to ten typ rádoby chytrého filmu, u kterého kroutíte hlavou nad každou scénou. Není to film pro přemýšlivého diváka, nýbrž právě pro toho méně bystrého slintala. Vždyť už samotná premisa, od které se vše odvíjí, tedy že je nezbytné naplňovat vize z budoucnosti, aby nedošlo ke kolapsu časoprostoru, je prostě komická. Tady si někdo plete Nostradama s Einsteinem, a já to nejsem. Dvě hvězdy za jakoustakous koukatelnost a napínavou atmosféru. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Jakýsi stroj, který fotí budoucnost a jeho kamera je namířena na jedno okno jednoho bytu. A vy čekáte, kdy se, kuwa drát, začne tohle nějak rozjíždět a dávat větší smysl, než ta pitomá zápletka tří dětí z onoho snímaného bytu. A on je konec, debilnější než to, co se dělo předtím, a nic záživného ani zajímavého se neděje. Tohle není pořádně ani Direct-to-DVD, jako spíš Direct-to-TrashBin. Na druhou stranu jako jakási zájmová činnost a koníček při škole proč ne, hlavně aby si autoři uvědomili, že už k filmu, jakémukoliv, nemají strkat prsty. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že si tenhle film budu muset nechat projít o něco dýl hlavou. Protože to bylo buď tak dokonale promyšlený, že to ještě teď nechápu a nebo to ze mě prostě udělalo blbce. I když to bylo dost komorní, strašně mě brala atmosféra toho, co přijde za fotku dál, jakým způsobem se to vyhrotí. A na každýho charaktera to mělo jinej dopad. Ale občas to vypadalo, že režisér neví, kam to dál posunout. Ta konečná zápletka to domotala úplně. Ale přesně pro tohle já obdivuju ten žánr sci-fi, i když to spoustu odpovědí nedalo. Danielle Panabaker ze seriálu Flash příjemně potěšila. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (7)

  • Na uvedenie tej správnej atmosféry v istých okamihoch sa použil podmaz podobný ako vo filme Donnie Darko (2001), teda pieseň "Mad World" (Gary Jules). (Arsenal83)
  • John Rhys-Davies nakrútil dve scény zobrazujúce pána Bezzeridesa. Tieto dve scény nakoniec z filmu vystrihli, filmári sa Rhys-Daviesovi ospravedlnili, ale uviedli jeho meno v záverečných titulkoch. (Arsenal83)
  • Postava vedca pána Bezzeridesa bola založená na skutočnom vedcovi v prísne tajnom vedeckom jadrovom laboratóriu v Los Alamos v Novom Mexiku, rodnom meste režiséra Bradleyho Kinga. (Arsenal83)

Reklama

Reklama