Reklama

Reklama

Killer: Malevolence 3

Trailer

Obsahy(1)

Agent FBI Perkins (Kevin McKelvey) vyšetřuje sérii brutálních vražd. Už mají i hlavního podezřelého, kterého poznali podle fotky. Matka Katherine (Ashley Wolfe) na syna čeká už deset let, jenže domů už se nevrací ten roztomilý kluk Martin, ale krvelačná bestie toužící po smrti! (Rodriguez)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Že Stevanu Menovi v průběhu natáčení tragicky zemřel hlavní herec, a on pak musel film s nulovým rozpočtem sám na koleni dodělávat, to je smutná věc, za kterou bych snímku rád přilepšil - ale muselo by jít se od něčeho odpíchnout. První Malevolence ani Bereavement si už moc napamatuju, soudě podle komentů jsem s nimi ale byl celkem spokojenej. To se o Killerovi, završení této trilogie, bohužel říct nedá. Hodit tomu víc než jednu hvězdičku, a to zvlášť v době, kdy v kinech řádí Halloween Davida Gordona Greena (tedy vlastně přímá subžánrová konkurence), by bylo známkou nepříčetnosti. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Ach, tak ja neviem. Dnes tomu dávam celý deň šancu, pozrela som všetky tri časti a nedokážem Malevolence prísť vôbec na chuť. Na môj vkus je celá táto (zatiaľ) trilógia pomerne absurdná. Okresaný budget dýcha takmer z každej jednej scény vo všetkých častiach (aha pardon, zabudla som napísať, že tento koment je zhrnutím trilógie), a pri tom sa v kinematografii nájde množstvo nízkorozpočtovejších snímkov, z ktorých to až tak necítiť. Zachraňovať to mohli postavy, vraždy, dej alebo atmosféra, žiaľ, všetky spomenuté aspekty boli tak trochu tragické (alebo tragikomické?). Konkrétne k tejto časti (kvôli nej som sa prehrýzala aj dvomi predchádzajúcimi), očakávala som modernejší šat a celkovo kvalitnejší slasher zodpovedajúci roku vydania. Ostalo však len pišťanie, trápne pobehovanie, nelogické scény, trápne vraždy, žiadne gore a samozrejme ani napätie.. Keď nad tým premýšlam Bereavement asi ako jediné stojí za kuknutie. A vďaka tomu ako skončila táto tretia časť sa začínam obávať pokračovania, hoci ono aj tak nepríde skôr ako o osem rokov :) ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Zabiják z masa, kostí a Halloweenu (inspirace touto hororovou sérií je zjevná, ale nemá šanci jí konkurovat). Martin Bristol byl ještě dítě, když zmizel, našli ho až na prasečí farmě, kde byl týrán a zneužíván. A návrat domů po letech pojal, jak jinak, než vražedně. Možná si leckdo pamatuje Bereavement (2010), což byl prequel série s tehdy ještě úžasně vnadnou Alexandrou Daddario,, případně úvodní rozběh Zlomyslný (2004). Režisér Stevan Mena, z jehož produkční dílny film vychází, měl s dokončením filmu potíž, tragicky mu odešel herec v hlavní roli Scott Decker, což vedlo k následnému pozastavení natáčení, měl ovšem nad projektem plnou kreativní kontrolu, film přece jen po prodlevě dokončil, dokonce neváhal obsadit i svou malou dceru, a kolem svého nemluvného zabijáka vybudoval solidní legendu, štědrý rozpočet mu už nedopřál. Film vypadá ultra lacině, zajímavé technické hledisko nenabízí veškeré žádné. Diváka zarazí i zajímá, co maniaka pojí s lepými děvčaty i jinými kolemjdoucími, zvláště pak k mladé houslistce, která je v popředí vyprávění, a nedá jí/jim pokoje. A ještě je zde i jeho máma, která už pomalu staví na kafe, jenže synáček pořád nejde a nejde. Ano, zdržuje ho záliba v bodání. Krev moc dobře nevypadá, marmeládovny hlásí zvýšený odběr. A ke všemu je zabíjení jednotvárné. Ovšem má to spád, děvčata jsou i spoře oděna, zabitých není málo. Šanci zvýšit si výsledné známky měl film v závěru, který už další námrd v zabíjení neposkytl, tuhle šanci tedy film už nevyužil, tudíž už nemám žádný aspekt, v jakém bych jej vyzdvihl. Prostě nejlepší by bylo, kdyby se do případného dalšího dobrodružství Martina Bristola nasypaly potřebné finanční prostředky, aby i vizuálně a technicky bylo napříště co chválit. V podstatě se jedná o takový přijatelný retro návrat i co do výpravy, která není současná. 6/10 ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Celý by se to dalo shrnout jako remake Halloweenu, kde místo Michaela Myerse vraždí Norman Reedus. Jinak to není tak strašný, jak to na první pohled vypadá. Ano, má to svý mouchy, jako je např. celkově televizní vizuál nebo nevynalézavý mordy, ale vzhledem k tomu, kolik to stálo, je to slušná práce. Menovi nejde ani tak o brutální mordy, jako o práci s napětím, a to se mu slušně daří. Jinak herci překvapivě dobře hrajou a zdařilá je i hudba. Osobně si myslím, že kdyby mu někdo dal solidní rozpočet, mohl by Mena natočit slušnej horor pro kina. PS: To falešný hodnocení na IMDb si mohl pan režisér odpustit. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Predchádzajúca časť, nekompromisný "Bereavement", odo mňa dostala plnú paľbu, nakoľko ma zaujal po psychologickej stránke, a samozrejme po tej brutálnej. 8 rokov som čakal na tretiu časť. Neoplatilo sa. Neviem, či režisér nemal nápady (ale asi nemal), očividne nemal ani dosť peňazí... nechápem to. Detektív pobehuje po mestečku a hľadá mladého zabijaka, mladý zabijak zase pobehuje od domu k domu a likviduje na koho narazí, mŕtvoly sa dajú rátať na desiatky, ale k žiadnej postave som si tu nijaký vzťah nevytvoril, vraždy sú suché a jednotvárne, väčšinou obmedzené len na smiešne zapichávanie nožom (áno, v 80-90. rokoch to stačilo), niektoré dokonca mimo záber. Proste sa nám to zmenilo na lacný, debilný a naivný slasher bez atmosféry, pri ktorom som sa hodinu a pol krásne prenudil. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama