Reklama

Reklama

VOD (1)

Sestry Maura a Kate, čtyřicátnice s poněkud neuspořádaným osobním životem, se od svých rodičů dozvědí, že si mají do konce týdne vyklidit své pokoje v jejich rodném domě. Otec s matkou se totiž rozhodli dům prodat a přestěhovat se do domu pro seniory. To je šok především pro Kate, která to zjistí až v okamžiku, kdy s Maurou dorazí na místo. Dům už je prázdný a zbývá vyklidit pouze jejich pokoje. Sestry se začnou přehrabovat ve svých věcech a při této tísnivé činnosti dojdou k názoru, že by bylo dobré ještě naposledy v domě svého dětství uspořádat pořádnou party. Přesně takovou, jakou zažily, když byly na střední škole. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer 1

Recenze (53)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prehnané hodnotenie? Ak to tvrdíte, zrejme ste sa v minulosti málo bavili a žúrovali a patríte do panteónu niektorých postáv, ktoré sa na tejto coolovej filmovej párty zúčastnili. No a vy mladí ak si myslíte, že toto je iba fikcia a niečo, čo možné byť nemôže a ľudia po tridsiatke sú pasé, ste na omyle. Nejde o kvantitu, ale kvalitu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podobné párty filmy akosi moc nemusím, ale toto nebola taká bežná teenage záležitosť, a tak to napokon bolo vcelku milé prekvapenie. Mnoho dobrých hlášok a scénok, bohužiaľ aj viacero trápnych a infantilných zbytočností - ale bez toho by to asi ani nešlo. Jedno je však isté, Tina a Amy v hlavných rolách tomu dodali kvalitu, čo sa bohužiaľ nedá povedať o celkovom scenári, ktorý sa niesol v ústrednej línii "poďme rozmlátiť celý dom". Škoda, bez toho tlačenia na pilu to mohlo byť lepšie. Ale aj tak mierny nadpriemer! ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Tina Fey a Amy Poehler nezklamou a zvládají tuto komedii spolehlivě odtáhnout herecky, jen jim bohužel trošku podráží nohy scénář. Ten v první polovině nabírá tempo velmi pomalu a podobnou frekvencí sází povedené vtipy, takže začátek je celkem utrpením, ale pak se snímek začne pořádně točit okolo titulního večírku a najednou se z něj stane svižná a velmi vtipná komedie, která skvěle baví. Je škoda, že takhle kvalitní nebyl film celou dobu a myslím, že pokud by se lépe pracovalo ve střižně, šlo by leccos zachránit, neboť dvouhodinová stopáž je příliš dlouhá. Shlédnutím Sisters rozhodně neprohloupíte, jen myslete na to, že musíte mít trpělivost, abyste se dostali až k těm lepším částem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tinu Fey mám rád a její humor mi sedí. Bylo mi jasné, že ve spolupráci s Amy Poehler mě bude snímek bavit. A tak nějak jsem se trefil. Je to místy hodně obhroublé, je to místy hodně ujeté, ale tak nějak mě to bavilo celou dobu, i v těch dramatičtějších momentech. Ta spolupráce obou hereček v hlavní roli prostě funguje skvěle. Navíc jsou tu parádní vedlejší role. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec mě Tina a Amy udolaly a měním hodnocení z průměru na čtyřku! Jsou to prostě borky, jak se patří a ony mě opravdu zvládly tu hodinu bavit, přestože jim místy podle mě opravdu podrážel nohy neúplně povedený scénář. Menší role pro prakticky většinu obsazení Saturday Night Live mě také potěšily a je to poměrně svěží a neotřelá komedie, která by však bez Tiny a Amy nemohla být tím, čím je. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Postava dealera (John Cena) se jmenuje Pazuzu. Jedná se o odkaz na film Exorcista (1973), kde se stejně jmenuje démon, který posedl mladou dívku. (hansel97)
  • Zkratka letiště Orlando International Airpot není OIA, jak je uvedeno ve filmu, ale MCO. (hansel97)
  • Scenáristka Paula Pell si údajně při psaní scénáře obě sestry představovala právě jako Tinu Fey a Amy Poehler, a to ještě předtím, než byly obsazeny. (hansel97)

Reklama

Reklama