Reklama

Reklama

VOD (1)

Sestry Maura a Kate, čtyřicátnice s poněkud neuspořádaným osobním životem, se od svých rodičů dozvědí, že si mají do konce týdne vyklidit své pokoje v jejich rodném domě. Otec s matkou se totiž rozhodli dům prodat a přestěhovat se do domu pro seniory. To je šok především pro Kate, která to zjistí až v okamžiku, kdy s Maurou dorazí na místo. Dům už je prázdný a zbývá vyklidit pouze jejich pokoje. Sestry se začnou přehrabovat ve svých věcech a při této tísnivé činnosti dojdou k názoru, že by bylo dobré ještě naposledy v domě svého dětství uspořádat pořádnou party. Přesně takovou, jakou zažily, když byly na střední škole. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer 1

Recenze (53)

santiamén 

všechny recenze uživatele

Amy i Tinu zbožňuju, ale ne v podobných rolích. Naprosto zbytečná záležitost pro všechny, kteří se na párty nudí, i když jsou sami přítomní, natož na obrazovce. Nebavil mě už Project X, tady jsem doufala v zázrak díky výbornému obsazení, ale film o chlastačce je bohužel pořád jenom film o chlastačce. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec mě Tina a Amy udolaly a měním hodnocení z průměru na čtyřku! Jsou to prostě borky, jak se patří a ony mě opravdu zvládly tu hodinu bavit, přestože jim místy podle mě opravdu podrážel nohy neúplně povedený scénář. Menší role pro prakticky většinu obsazení Saturday Night Live mě také potěšily a je to poměrně svěží a neotřelá komedie, která by však bez Tiny a Amy nemohla být tím, čím je. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že uvidíme ďalšiu rádoby komédiu, ktorá spadne do kategórie, ako sme mali minulého roku možnosť vidieť vo Vacation, ale nakoniec musím priznať, že tento film mi presne dokázal fakt, prečo tam komédia nefungovala, a naopak tu musím povedať, že je humor celkom dobrý. Okey, nemôžem povedať, že som sa na každom vitpe poriadne nasmial, ale na tých, ktoré fungovali som sa smial poriadne. A dôvod je ten, že vidieť Tinu Fey a Amy Poehler nie je urážkou, ale naopak dávajú filmu správne srdce. Prvá polka je síce trošku nudná a niektoré scénky skutočne spadajú do nudných vôd, ale v momente ako sa párty začne, tak to funguje skvele. Niektoré scénky sú aj tam trošku pritiahnuté za vlasy, ale keď to funguje, tak som sa skutočne bavil. A aj ich párty pôsobila v štýle, že by som si ju rád užil a bol tam s nimi. Prečo nie? A fakt, že film má srdce, postavy sú zaujímavé, niektoré scénky sú vtipné a aj záver nepôsobí gýčovito, ale myslím si, že celkom funguje, tak som príjemne prekvapený. Bol som pripravený byť k tomuto filmu zlý, lebo americké komédie dnes skutočne stratili schopnosť rozosmiať, no "Sisters" ma celkom príjemne z týchto predsudkov vytiahlo. Nemyslím si, že sa na tom zasmeje úplne každý, no mne to pohodlne stačilo. Hodnotenie: B- ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Práve preto, že mám rád Tinu Fey a (vďaka Parks and Recreation) aj Amy Poehler, ma Sisters srali ešte viacej. Dokonca tam padla tá veta: "Chovajte sa na svoj vek." Cítil som sa často trapne, scenár je na úrovni stupidnejších silvestrovských komédií, ústredné duo je skrátka zle obsadené, dobrá polka gagov mala byť zostrihaná tak na 50%, ten tlstý magor patrí do slasheru medzi prvé obete, a keď sa v pár náznakoch snažili hrať na vážnejšiu strunu, to už nebolo ani dôstojné. Díky aspoň za tých pár dobrých vtipov. "My sa Vás nesnažíme strápniť, len s Vami flirtujeme. Pretože ste spotený..." :D ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ve výsledku celkem fajn komedie,u které jsem se nejednou zasmál,ale kterou zároveň zbytečně sráží potřeba jít vždy a ve všem až na hranu,nebo daleko za ní.Absurdno mám rád,ale natahování "vtipu" v rámci hesla čim delší tím vtipnější z 99% prostě nefunguje a platí to i tady.Tina Fey i Amy Pohler potvrdily,že právem patří mezi top komediální herečky,i když v našich končinách se velké obliby nejspíš nikdy nedočkají...60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Zkratka letiště Orlando International Airpot není OIA, jak je uvedeno ve filmu, ale MCO. (hansel97)
  • Když se Maura (Amy Poehler) propadne po nohy stropem, začne kopat nohami a obě boty jí spadnou. Když ji vytáhnou nahoru, můžeme ji vidět bosou, ovšem jakmile se znovu propadne a je opět vytažena, má na sobě zpět střevíce s podpatky, přestože si pro ně nešla dolů. (hansel97)

Reklama

Reklama