Reklama

Reklama

V původním a velmi poutavém snímku, plném živých hudebních vystoupení, Streep ztvárňuje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (133)

Majkak 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé motivy jsou ze života, netvoří však žádný celek, co by dával zapomenout podívat se na hodinky. Žádné zvláštní drama se neodehrává a nehrozí ani záchvaty smíchu. Většina charakterů je mírně jalových a nikdo nic mimořádného neřeší. Režisér Jonathan Demme zůstává ve standardu filmu o stárnoucích rodičích, co úplně nezvládli manželství a výchovu dětí, aniž by se přičinil o důvod, pro který stojí si tento film pamatovat. Do lehkého nadprůměru se dostává díky Meryl Streep a starým dobrým songům hraným naživo. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nekonvenční dramedie o snech, rodině, odcizení, ideálech, vztazích, krizích, osudech, životních křižovatkách a blabalblablablablabla. Přiznám se, že mne to nebavilo…ani té Meryl Streep jsem to nevěřil. Uměla natahovaná spíš ženská záležitost, kde se šablona střídá se šablonou až do „nečekaného“ závěrečného happy endu. Vítězem tohoto klání se paradoxně stává rockový hudební doprovod. ()

Reklama

farfalla 

všechny recenze uživatele

Měla jsem dojem, že se všichni příliš soustředili na zpívání Meryl Streep, ale nejak zapomněli na příběh samotný. Scénář měl být více propracovaný a soustředit se na míň témat anebo je alespoň lépe propojit. Dlouhé, v podstatě nezáživné písně rozmělňují děj. Mnoho není vyřčeno a všechno zůstává nedopovězené. Zase jednou výborná Meryl v průměrném filmu. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Komedie má mnoho podob,ale je to žánr,který hodnotím vždy trochu kladněji, protože jde o odlehčený žánr a není ho třeba brát tak vážně. Je moc příjemné, když viidíte Meryl Streep křepčit, i když na to víceméně ani nemá,ale jde si za svá´svým snem, věřím jí ho a je hezké vidět, jak si za ním stojí. Meryl je dobrá,chci být jednou vitální jako ona. Ten film má prostě hodně pěknýh okamžiků a taky zobratuje to, jak jsme všichni úplně jiní. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $26,822,144Tržby Celosvetovo $40,090,633Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ suchopárna dráma, ktorá nemá moc čím zaujať /40%/ ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Julie (Mamie Gummer) oslovuje svoji babičku jako „oma“, což je původně holandský výraz. (jezurka42)
  • Diablo Cody se inspirovala životem své tchýně, která mnoho let hrála v rock & roll skupině. (jezurka42)
  • Film je věnován památce baskytaristy Ricka Rosase, který zemřel těsně po dokončení filmu. Rick se podílel na tvorbě Neila Younga, dlouhá léta s ním hrál ve skupině Crazy Horse. (jezurka42)

Reklama

Reklama