Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek pojednává o drsném příběhu s romantickou zápletkou, jehož hlavní hrdinka je dívka Il Young, kterou jako malé dítě našli odloženou v tašce v zavazadlové skříňce. Ujal se jí lichvářský gang vedený tvrdou ženou, přezdívanou MamaZ Il Young se stane výběrčí dluhů a tím si vybuduje pověst i postavení. Jenže pak se všechno začne bortit, když do jejího života vstoupí láska k sympatickému dlužníkovi. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Drsný, smutný, ale poutavý příběh, kde malá holčička je nalezena u skříňky v metru a je vychována ženou, která je hlavou místního gangu loan shark. Jakmile je z ní teenejdžr je posílána na mise, ovšem vše se zvrtne jakmile se do jednoho mladého dlužníka zamiluje. Je silnější láska nebo rodina? Zde vítězí láska a hlavní hrdinka je úplně proti všem ( proti rodině i celému gangu) -Je to opravdu Thriller s velkým T, umírá zde spousta postav v nečekaným pořadí a poměrně drsným způsobem ( zřejmě proto také zařazení do Horror festivalu). Od druhé půlky slušivá a napínavá jízda. Slušné. 75% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

To byla ale hodná ženuška, která se ujala těch malých sirotků a všechny je vychovala k obrazu svému. No neposlouchejte jí pak na slovo. Jen nesmí přijít do cesty žádné emoce, jak se to stalo II Young. Laskavost, co je to za vlastnost, že jí na tom kuchtíkovi tak přitahovala a tudíž nebyla schopná poslechnout maminu. No byl to nářez a já si občas říkala, že horory jsou vlastně jen pohádky, tak proč se jim tolik vyhýbám. Ještě, že tam neukazovali práci s drtičkou kostí. Ono stačilo, jak mamka jen brnkla někomu, co si říkal doktor, ať si přijede pro to oko. Jak říkám, byla to sekaná a cisterny s krvavě červenou barvou jim snad ani nestačily. Jelo to jak po horské dráze, akorát konec jsem si představovala jinak, ale tenhle byl asi jediný možný. Prostě JK filmy jdou na tyhle typy filmy s velkou vervou, zrovna tak, jako umí podat ty s romantickou strunou.......naplno. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem si myslel, že to bude jen o tom, jak se holka, co jí vychovával gang korejských Číňanů, ocitne v klinči, protože miluje kluka, kterého má zabít, ale tohle se děje jen v jedné části. Následuje něco, co je docela dobrá cesta za pomstou, která je podána docela lidsky, uměřeně a velmi dobře. Korejci mě začínají bavit víc a víc. ()

Automaniak 

všechny recenze uživatele

Že je to drsnější ohledně zvířat než jsme zde na západě zvyklí? a co jako? nedokážeš se na to dívat? tak se nedívej a nech bejt. Opravdu pěkné provedení postav, každou postavu z rodiny si oblíbíte, viz. Bárbí Ssong, škoda jen toho jednoho bratra, který nebyl moc nápadný. Poslední scéna s tutově nabouchaným soundtrackem je opravdu dechberoucí. 85% Díky za titulky Tuax. PS: Můj třicátý korejský snímek. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré. Zajímavá sonda do asijské (korejské) mentality. I když mám "gangsterka" hodně peněz tak nejezdí ani mercedesem, ale relativně sociálním autem. Nikdo nemá extra hustý oblečení a žerou furt jen ty nějaký Kimovy speciality ze psů a koček. Život nemá prakticky žádnou cenu (vyjma člověka na součástky). Je zajímavý na to koukat očima bílého evropana. Velice poučné (obdobně jako filmy z arabského prostředí - asijská ani arabská kultura nelze kombinovat s evropskou = IMHO je multikulti absolutní nesmysl, kultury pouze mohou vedle sebe koexistovat, mix není možný). ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama