Reklama

Reklama

Byl jsem zavražděn

(seriál)
  • USA I Was Murdered

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Do divoké přírody Učitel a milovník přírody je nezvěstný. Po nalezení jeho vozidla se mluví o tom, že muž trpěl těžkými depresemi. Je to však pravdivý příběh?

Noční anděl Zmizela mladá dívka. Její rodina ví, že něco není v pořádku, ale policie bez nalezeného těla nemůže prokázat žádný zločin. Přesně tak si to její vrah přeje.

Nebezpečná ochranka Mladý otec Bryan Ruff je nalezen mrtev v poušti v Utahu. Je jeho vražda spojena s krádežemi v měděném dole, kde pracuje? Nakolik dobře znal své vrahy?

Zmizela v Den matek Tina Hill zmizí v Den matek v malém městě v Georgii _a její děti okamžitě volají policii. Její tělo je nalezeno o několik dnů později. Kdo Tinu zabil a proč?

Napsáno krví Nancy a Richard čekají své první dítě, když jsou oba zavražděni v jejich domě v Chicagu. Vypadá to, že zabíjel profesionální nájemný vrah. Kdo ale chtěl, aby zemřeli?

Maska Když je v malém městě pohřešována jedna žena, místní lidé její zmizení nechápou. Policie netuší, že Lisina vraha mají přímo před očima.

Smrtonosný vztah Rodina je v šoku, když jsou jejich dcera a její dítě nalezeni mrtví. Hrůznost tohoto zločinu všechny šokuje. Jaký člověk by byl schopen zabít maminku a dítě?

Crystal Toddová 17letá Crystal Faye Toddová je brutálně zavražděna v malém městě v Jižní Karolíně. Policie objeví důkazy, které svědčí o tom, že svého vraha znala a nařídí udělat krevní testy.

Ashley Wilsonová Mladá těhotná texaská dívka Ashley je nalezena mrtvá s dopisem na rozloučenou. Její zdrcená matka má podezření, že to nebyla sebevražda.

Michael Dojaquez Michael Dojaquez byl nalezen zastřelený u svého domu. Místo činu nasvědčuje, že zemřel během vloupání. Policejní vyšetřování však odhalí síť podvodů a nevěry.

Ali Kempová Ali Kempová byla brutálně zavražděna a její otec najde její tělo v místnosti, kde je uloženo bazénové čerpadlo. Dokáže policie s pomocí jejího otce najít vraha?

Jerry Monroe Jerry Monroe byl nalezen zavražděn ve svém vlastním baru a policie zkoumá každou možnost, aby objevila vraha. Byl obětí náhodného loupežného přepadení, nebo plánované vraždy?

Ellen Robbová Brutální vražda Ellen Robbové otřese všemi obyvateli města Upper Merion. Policie se nejdříve domnívá, že šlo o nepodařené vloupání, ale během vyšetřování najdou nečekaného vraha.

Avis Banksová Když je zavražděna mladá těhotná žena, policejní vyšetřovatelé ve státě Mississippi začnou rychle podezřívat jejího snoubence.

Denise Huberová Denise Huberová se vracela domů z koncertu. Kvůli prázdné pneumatice musela sjet ze silnice a přišla do cesty šílenému zabijákovi. S jejími ostatky policije našla mrazivé odhalení.

Dawn Hacheneyová Jeden z věřících v místním kostele ukrývá smrtelné tajemství. Celé město je v šoku, když vyjde najevo pravda o smrti Dawn Hacheneyové.

Sophia Martinezová 18letá Sophia Martinezová z El Pasa měla jít na schůzku naslepo a právě tu noc zmizela. Její tělo a její auto jsou po několika dnech nalezeny v poušti.

John Cataneo John Cataneo si v Holly Hill na Floridě užíval život, po jakém vždycky toužil - do chvíle, než jej někdo zabil. Jeho přátelé byli šokováni, když zjistili, kdo jeho smrt zosnoval.

Debi Whitlocková Noční vrah proniknul do domu Debi Modestové a všechny její sny zemřely spoju s ní. Teprve po letech, když její matka odhalila zlověstnou pravdu, byl její vrah dopaden. (oficiální text distributora)

(více)

Galerie (17)

Reklama

Reklama