Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milostné trojúhelníky, které se zvrhly, milostné románky na pracovišti se špatným koncem, v posteli s nepřítelem, sex s manželem nejlepší kamarádky, starší ženy, které vyhledávají muže o polovinu mladší než ony samy, páry, které si vyměnily partnery a potom se rozhodly, že s novým partnerem bude život lepší, tak to jsou příběhy vášnivých milostnýcch afér a erotických zážitků, které skončily tak, že někdo přišel o život. Nedějí se pouze ve scénářích televizních pořadů, ale dějí se ve skutečném životě. V první epizodě se pár, který je ztělesněním šťastného spokojeného vztahu, změní v zavilé nepřátele a jejich vztah je plný lží a zrady. Pár žijící v Kentucky se stane obětí brutální střelby, což vyvolá spoustu otázek, na které chybí odpovědi. Voják námořní pěhoty a jeho žena si žijí spokojeně až do chvíle, kdy se na scéně objeví kurážný muzikant a začne vířit klidné vody.

1. část (Škola podvodu): Zástupce ředitele školy a jeho tajná milenka si užívají vášnivé víkendy v jeho domě u jezera. Jejich vášeň však brzy přinese smrt. Kdo říká, že škola je nudná?

2. část (Poháněni touhou): Závodní nadšenec Mark Howard a jeho žena Janet se zdají být šťastní - do doby, než se objeví mladý řidič Derek Ofenham. Co začalo jako flirt se promění v osudnou přitažlivost.

3. část (Štědrá zrada): Majitel pizzerie a účetní si myslí, že našli klíč k manželskému štěstí. Když však věci rozpálí milostná aféra jednoho z nich, hrozí, že se někdo škaredě spálí. (TV ID Xtra)

(více)

Recenze (1)

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Dobre sprácované príbehy podľa skutočných udalostí, celkom sledovateľná relácia podobná napríklad súdnej sieni, no zameraná na určité prípady. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama