Reklama

Reklama

Zločin k nezapomenutí

(seriál)
  • USA A Crime to Remember
TV spot
USA, (2013–2018), 26 h 58 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Christine Connor

Kamera:

Andreas Burgess

Hrají:

Brandi Bravo, Evie Paller, Marcus A Siler, Marko Caka, Pierre Candra, Teddy Kalin, Carol Jacobanis, Preston Fritz Smith, Rebecca Knox, Rob Morgan (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Zločin k nezapomenutí vypráví příběhy nejprovokativnějších, pikantních skutečných příběhů vražd z 50. a 60. let. Příběhy zvrhlých vztahů, strašných zločinů a zvratů při vyšetřování zabalené do fetišistického světa podprsenek se špičatými košíčky, podvazků a trojitých Martini namísto oběda. První epizoda vypráví příběh Candy Mosslerové, která v roce 1964 našla svého manžela milionáře ubodaného k smrti. Detektivoté odhalili tajný homosexuální vztah a obrovské množství peněz. V jiné epizodě je doktor záhadně zastřelen ve své vlastní kanceláři a pachatele není standé najít. Kitty Genoveseová je znásilněna a ubodána k smrti před svým bytovým domem, její sousedé to sledují a pro její záchranu nic neudělají. Je to skutečně celý příběh? (TV ID Xtra)

(více)

Videa (3)

TV spot

Recenze (1)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Všetko zlé je na niečo dobré. Napríklad keby nebolo na svete toľko vrážd, nevznikli by relácie ako táto a televízna stanica IDX by nemala čo dávať. Takže srdečne ďakujeme tým psychopatom, pretože vznikol aj tento utešený a napínavý seriál. Kto má rád krimi, príde si na svoje. Vrah nie je odhalený vždy hneď, hľadajú sa motívy, človek musí premýšľať. A to za všetko za sprievodu nielen chytrého komentára, ale aj dobrej hudby. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama