Reklama

Reklama

Videa (2)

Trailer

Recenze (10)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že jsem podobných filmů v poslední době viděl nějak moc a začínají mi trochu splývat. On je zde docela dobrý scénář, který se soustředí na člověka a jeho problémy, aby z toho nakonec vylezlo, že základem je rodina a snaha držet ji pohromadě. Herecké výkony, nejsou zlé, ale jak říkám, začíná mi to splývat. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Klasická indie vztahovka, která neurazí, ale nijak výrazně nenadchne. Plyne odnikud nikam, vesměs v dobré náladě. Nechybí ani úsměvné momenty, ani nějaké rodinné peripetie. Komedie to ovšem není, spíše taková nezávislá oddychovka, kterých je v současné době hodně. Název je navíc hodně zavádějící. Evokuje totiž tématiku dospívání a čekal jsem příběh lidí, kteří se konečně snaží "dospět", najít si práci atp. Film je ale především o vztahu dvou sourozenců, kteří se dlouho dobu neviděli. Pointa "rodina nadevše" je taková klasicky americká. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Obavy o stokrát viděný patálie "dospěláka" s děckem na hlídání se naštěstí ukázaly bejt neopodstatněný. Místo toho se zde odvíjí spíš sourozenecká vztahovka, v rámci níž Unky Jake možná až příliš hladce a přesvědčivě vytlačuje skutečnýho tátu z pomyslnýho ringu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalší z plejády "rodinných" filmov, na ktorý behom pár dní zabudnem, že som ho vôbec videl. Dôvod je jednoduchý - a síce že tento príbeh absolútne ničím nevynikol a v podstate aj po dejovej stránke to bolo úplne obyčajné. Táto zápletka v podstate nemala ani čo poriadne ponúknuť... Zopár dobrých scén, pôvabná Rose Byrne - no tu sa zoznam pozitív bohužiaľ pomaly ale isto končí. Prinajlepšom 2*, viac určite nie. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No čekala jsem od toho úplně něco jiného, podle názvu a traileru. Ale ani to, čeho se mi dostalo, nebylo špatné, avšak žádná novinka pod sluncem. Je to fajn vztahovka mezi sourozenci, do níž jsou částečně připleteni manžel ségry a její syn/jeho synovec, ale je to hlavně o těch dvou. Nečejte však žádný zázrak, žádné vtipné hlášky nebo scénky... komedie to fakt v pravém slova smyslu rozhodně není... a ani žádné zvraty nebo nečekané odbočky. 2,5*, ale na ty 3* to nemá, protože to přece jen plynulo pořád v jedné vodorovné čáře bez jakýchkoliv upside down a herci hráli furt jen v jedné tónině. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama