Reklama

Reklama

Iveta Bartošová a Michal David: Konto štěstí

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Československo, 1986, 4 min

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Hlavní opory stáje Františka Janečka, tedy Michal David s Ivetou Bartošovou, nejsou zábavní, když se procházejí, jedou na kole, stoupají lanovkou na Petřín a ani když točí deštníkem, ale kromě toho klip nabízí již jen několik falešných úsměvů. Takže zbývá ohodnotit kvalitu songu, který se dá s trochou nadsázky označit za poslouchatelný, i když spíše při práci s bouracím kladivem. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Píše sa rok 1986. ČSSR prekvitá. Politicky nevhodní umelci a problémová mládež je odstavená na slepej koľaji. Jediným prijateľným mainstreamom je normalizovaný socialistický pop. Milučká hlúpučká Ivetka Bartošová a umrnčaný slizký záprdok Miško David ho v plnej kráse predviedli v duete "Konto štěstí". Natočili ku tomu i poriadne protivný videoklip. Neviem kto z nich bol trapnejší. No ale predsa asi len ten krpatý David, ten je najtrapnejší vždy a všade. Avšak v podstate sú obaja zatuchnutý, smrdutý socialistický odpad! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Videoklip v tých správnych dobových normách. Nič viac, nič menej. Muselo sa proste pozerať doľava. Rozporuplnosť názorov tu chápem. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

I druhý duet Davida a Bartošové hodnotím velmi kladně, protože jde o melodickou skladbu. A klip je typicky normalizační, oba se usmívají a tváří se šťastně. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Nádherný duet Michala a Ivety (byť mám radši "To je naše věc"), a také nádherný romantický videoklip, natáčený na Petříně a na novotou se blyštící pěší zóně. Rozhodně jeden z nejlepších klipů jak Michala, tak Ivety. ()

Reklama

Reklama