Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martina zaujme chraptící pan Fiala, kterého se mu, díky správné diagnóze, podaří včas hospitalizovat v nemocnici. Při hledání bydliště jednoho dětského pacienta Martin znovu naváže kontakt se svobodnou učitelkou Lídou. Ta mu vyčte, že k Fialovi neprojevil dostatečně empatický přístup a rozhodne se jej navštívit v nemocnici místo něj. Když Martina již poněkolikáté rozčílí Irena, kterou považuje za neschopnou, dá jí výpověď. Tím si ovšem znepřátelí celé městečko. Naštěstí má v Protějově aspoň jednu spřízněnou duši, svou tetu Marii, která tu léta žije. A také jednoho pouličního psa, kterého se ale naopak snaží neúspěšně zbavit. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

fooggyy7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Doktorovi se mi líbí hlavně to, že léči a zbytečně nekecá. To dnešní lidi nemají rádi. Chtejí si povídat a otravovat a pak pomlouvat. Stejné je to s učitelama, rodiče nechtějí aby jejich dítě naučil, ale aby se k nim choval slušně. A pak i v práci. Zaměstnavatel nechce, abychom vyráběli a vynalézali, ale chce abychom nosili roušky. Je to takový ten proamerický debilní svět. Ale podle hvězdiček se mi nezdá, že to náš divák pochopil. No a v neposlední řadě jsou tady ty kozy ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Také znám Gabrielu Marcinkovou z Tajných životů, kde ztvárnila diametrálně odlišný charakter, avšak její herecké umění dokazuje, že ji nelze tak snadno škatulkovat, neboť Irenu hraje parádně. Vtipná a zdařilá epizoda. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

G.Marcinková dostane vyhazov jako Martinova sestřička a pak zase ne. Marcinková se mi hrozně líbila v seriálu Tajné životy, kde hrála citlivou, smutnou, křehkou ženu na útěku před mačomanželem - to sem si ji zamiloval, ale v tomto seriálu si na ni respektive tu její postavu musím zvykat. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama