Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Protějově uběhlo několik měsíců, během kterých Lída odešla do Prahy. Martin dál zůstává v ordinaci a snaží se konečně bojovat se svým strachem z krve. Rád by se znovu vrátil k práci chirurga; má totiž signály, že by se pro něj mohlo najít místo. Irena naráží na další, zdánlivě nepřekonatelný problém ve vztahu s Milošem – jeho nesnesitelné chrápání. Na Antonína Brázdu naopak sedla druhá míza a chystá se po letech na rande. Lékárnice Sandra Kunešová má opačný problém – z cest se jí kvůli zdravotním komplikacím vrací její bývalý manžel a Sandra má strach, že by u ní už taky mohl zůstat nadobro. Mariina kamarádka Alena Spurná se snaží Martina přesvědčit, že z jeho fobií by mu pomohla terapie, ale po její malé nehodě, která ji dostane do nemocnice, se ukáže, že pomoct bude potřebovat hlavně ona. Martin se v nemocnici navíc setkává se svou dávnou láskou – ráznou doktorkou Editou. Jejich shledání po letech rozdmýchá nejen staré milostné vášně, ale i ty profesní, když se oba nedokáží shodnout na diagnóze pro paní Spurnou. Do toho všeho se do Protějova nečekaně vrací Lída a má pro Martina zprávu, která mu vyrazí dech. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Udeje sa toho v tejto epizóde skutočne veľa. Ale pripadal som si skoro v každej scéne ako z iného sveta. Že sa nespráva normálne doktor, to je ok, ale keď sú nenormálni úplne všetci, to už prestáva sranda. Nikto nepovie, čo si myslí, doktorka si robí, čo chce, a vrcholom je "zamilovaná" scéna v reštike. Čakal som len na to, že sa niekto prebudí s tým, že to bol iba sen. Možno v ďalšej časti... ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se posunul o půl roku a Lída je v Praze. Martin pokračuje v zajetých kolejích, jenže se mu už Protějov zajídá. A tak si začíná pomýšlet na opětovné místo chirurga v nějaké slušné nemocnici, přestože jej stále pronásleduje problém s krví. A právě v takové chvíli mu scénárista poslal do cesty bývalku, dnes specializovanou odbornici, Editu v hereckém podání už od počátku nesympatické Vilmy Cibulkové. A na konci dílu se vrací Lída s outěžkem a staví Martina před hotovou věc. Tím díl končí. Další z řady průměrných dílů. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama