Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lída je definitivně zpátky v Protějově, ale vzhledem k tomu, že její dům už je pronajatý, musí vzít pro začátek zavděk ubytováním v restauraci u Brázdů. Znovu se hlásí i na místo učitelky ve své staré škole, kterou teď vede nový ředitel Klásek. Jeho podivné tiky a způsoby při pohovoru Lídu znejistí v tom, zda ředitel Klásek nepotřebuje spíš odbornou pomoc, než nového člověka do sborovny. Irenin otec se svou ženou vyhledají pomoc doktora Martina s úplně jiným druhem problému – rádi by počali, ale nedaří se. Důvod obtíží ovšem nakonec překvapí nejen Martina, ale hlavně samotného Michala Bezáka. Mezitím se stupňuje i podivné chování ředitele Kláska, které ve finále ohrozí nejen jeho, ale hlavně lidi kolem něj, včetně Lídy. Bude tak zase na Martinovi, aby zabránil nejhoršímu. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lída získává zpět práci ve škole, ale jen jako učitelka, ředitelem je tam podivín v podání Luďka Soboty, který má řadu problémů sám se sebou. Lída se setkává v nemocnici s Editou a dozvídá se od tetičky, že si ji Martin v mládí chtěl vzít, ale Edita mu utekla dělat kariéru do zahraničí. Po návratu do školy Lída zjistí, že ředitel odvedl děti ze školy do lesa a definitivně se zbláznil. Je řada na Elingerovi, aby situaci zachránil. Slušný, ale opět ničím extra nad průměr vyčnívající díl. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebol by to tento seriál, ak by sa nestalo to najmenej pravdepodobné, že doktor si raz vrzne a práve jemu sa to stane. Všetko sa potom točí len okolo toho a ešte pár zaujímavých chorôb a "chorôb". Luděk Sobota hraje tých koktavých blbečkov tak verne, že by som aj veril, že taký naozaj je. Pri výbere herca do tejto postavy bola voľba určite jednoznačná. Celkom zábavný diel. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doktor a ředitelka školy jsou troubové a nemají ponětí o antikoncepci. To mi ale nevadí. Tento díl mě sakra bavil. Stálice seriálu dobrý, ale v tomto díle perlil Luděk Sobota a Ivan Gogál. Oba dva perfektní. Cibulková přinesla oživení už v minulém dílu a v tomhle taky dobrý. Podle mě jeden z nejlepších dosavadních dílů. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama