Reklama

Reklama

Iveta Bartošová: P. S.

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Československo, 1990, 3 min

Recenze (4)

corpsy 

všechny recenze uživatele

No dobre! Beriem. Soulsister a ich The Way To Your Heart je moja srdcovka. Iveta sa s tým popasoval obstojne. Ako song. Klip, trochu brzdí kvalita prevedenia. Ale, zachraňuje to svižnosť piesne. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý klip, jen ho trochu sráží ta studiová část, kdyby se natočil v exteriérech před Palácem kultury celý, bylo by to lepší. A jeden detail na závěr - klip vznikl až v roce 1990 pro druhé kolo tehdy fungl nové Hitparády. ()

zeyer 

všechny recenze uživatele

Píseň The Way To Your Heart od skupiny Soulsister sice hudebně nepřináší nic nového, je to prakticky kopie zahraničního originálu, ale zpěvačce se podařilo propojit text od Jany Rolincové (sestra Dariny; dále otextovala např. Svět má ty chvíle rád pro Karla Gotta) s tancem. Když odhlédnu od poněkud nudného pozadí hotelu Forum a závěrečné deportace zpěvačky na prapodivném vozítku na rampě Paláce kultury, je zde Iveta Bartošová tanečně na vrcholu. I díky tomuto klipu a tehdejšímu turné se jí na chvíli povedlo odrazit kritiky, že tančit neumí. Celé je to optimistické, dynamické a na rok 1990 v rámci českých videoklipů poměrně moderní. ()

Reklama

Reklama