Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milostný víceúhelník po indicku. Jak princezna Tara ztratila kamarádku, krásná Maya se naučila otevřít srdce, králi Rajovi se zkomplikovala situace v harému a sochař Jai za to všechno draze zaplatil. (Hans.)

Recenze (11)

Jedovka 

všechny recenze uživatele

Bůhví, co mě vedlo k tomu opatřit si tento film. Možná mě nalákalo erotické téma a exoticky vypadající Indky a Indové, možná mě k tomu vedla má občasná zvrhlá potřeba pustit si něco přiměřeně hloupého a trapného k nějaké nudné činnosti. Čili čekala jsem stupidní levný příběh bolywoodského stylu s maximálně vizuálně uspokojivou barevnou a erotickou podívanou. O to víc jsem byla překvapená, jak moc mě to bavilo. Pravda, příběh je jednoduchý, nikoliv však hloupý. Spíše minimalistický, stejně jako není třeba nic moc víc hledat ani na lásce a zamilovanosti. Příjemně romantický, ne ale přeslazený. To, kvůli čemu se rozhodně stojí za to věnovat filmu čas, je barevné a exotické prostředí, nepřepálená hudba a hlavně, HLAVNĚ, naprosto nádherná charismatická hlavní hrdinka. Prostě se mi ten film líbil a zůstal mi po něm příjemný lehký pocit. Odpočinkovka. Zařazuji si ho do své sbírky „Vidět znovu“. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Docela dobře natočená historická romance. Předností jsou samozřejmě přitažlivá těla indických krásek. Erotiky tam sice zase tak moc není, ale vzrušující je to docela dost. Silnější je film ovšem v úplně obyčejných scénách, kde se třeba sochají sochy. Jako malá procházka do Indie 16. století je to okouzlující. Hodnotil bych i výš, kdyby to tempo nebylo tak unylé a kdyby z toho nesálala jakási indická verze stupidních růžových knihovniček. Scéna lékařského vyšetření pod plentou neměla chybu - diagnóza: je nadržená jak háravá fena. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tak tento "zážitok" som mohla kľudne oželieť, ale čo už... z celého filmu mám divný pocit, že niečo na ňom nie je v poriadku, dúfam, že naň veľmi rýchlo zabudnem, podivné herecké výkony podivná kamera a najpodivnejšie tam pasovala tá angličtina, doslova ako prasaťu perlový náhrdelník. Rekhu vyslovene neznášam, nemám ju rada a nerada sa na ňu dívam. Záhadou mi zostane prečo sa to volá Kama Sutra, možno len preto aby to nalákalo divákov...lebo tento film ani nemá čím iným prilákať.... ()

pursulus 

všechny recenze uživatele

Kravka.¬         Snímkem "Kámasútra: Příběh lásky" se jako červená niť vine snaha o věrnost kulturnímu zázemí režisérky Miry Nairové — podle všeho velice emancipované a ctižádostivé ženy uteknuvší záhy po pubertě za oceán na Harvard, aby se ponejprv uchytila jako herečka, po té jako režisérka postupně vzcházející ve známost; tato niť se zauzluje v krásně podaném konci, věrnému indické filosofii o lidském zrání a putování.¬                 Žel, sebeprosazivost Nairové neposloužila dílu dobře; ve spolupráci s asi U.S.A. scénáristkou H. Krielovou bylo ono přizpůsobeno americkému prostředí a tamější divácké komerci do té míry, že uvedená červená nit zůstala pouhou snahou bez potřebné hloubky, účinnosti, vážnosti podání. Výsledkem je v celku obyčejné romantické drama s některými zvláštními prvky (historické prostředí Indie); otřesně a skutečně jako pěst na oko pak na mne působila ta věc, že snímek je natočen v anglickém namluvení a při tom je uváděno, že jde o indickou produkci — čemuž odpovídá i celý příběh a prostředí snímku.¬                 Když kravka uteče do lesa, většinou přijde o mlíko, ale bučet nezapomene — klad, který Miře musíme upříti v celém rozsahu. ()

Damnsinead 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si na dvě hodiny zdřímla. Protože tahle telenovela mě uspávala  víc než písničky Lany Del Rey, a to je co říct. Abych jim úplně nekřivdila, občas jsem pootevřela jedno oko, abych se mohla pokochat pohledem na překrásnou Indiru nebo Ramona Tikarama, ten byl taky docela kus. Dění okolo nich zrovna zajímavé nebylo, tak na co jsem měla koukat. Občas mě probudila i překvapivě dobrá hudba a nejlepší budíček byl závěr, ten aspoň za něco stál. Bohužel, ty předchozí dvě hodiny tím nenapravil a moje hodnocení se moc vysoko nevyšplhalo. 30% ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama