Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 1
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Recenze (138)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ V prvom rade upištané, uplakané, priam nesympatické postavy, k tomu prevažne dosť trápny, až prízemný humor. Zatiaľ dosť sklamanie. /35%/ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Ten nápad by vydal tak na jeden celovečerní film s velmi krátkou stopáží, na celý seriál ale zdaleka nevystačí. Chtělo to jiný koncept... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Slovy těžko vystihnout, jak mimo humor v tomto seriálu je. Hlavní postava je neuvěřitelnej blbec a v první sérii navíc regulérně zlej člověk. V pozdějších sériích se z Tandyho stane pouze iritující hovado, ale zároveň velice vtipné hovado. Will Forte do toho dal všechno a zahodil i poslední zbytky sebeúcty. Chápu, že spoustě lidí tohle nemůže sednout, ale myslím, že jakmile překročíte určitou mez, začnete mít ty postavy vlastně rádi. Idiot Tandy v kombinaci s totálně pošahanou Carol je prostě něco, co konkurence nenabízí. Až "Poslední muž" skončí, tak mi bude chybět. Další důkaz, že na co Phil Lord a Chris Miller sáhnou se promění v čiré dobro. P.S. Camea Willa Ferrella a Jacka Blacka patří k těm nejlepším. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Co první díly naslibovaly, následující zazdily jako Fritzl přízeň. Až nechutně sejmutý potenciál. Pokud budu chtít dlouhodobě sledovat zoufalce, co se mu všechno sere, postačí mi kapesní zrcátko, umně zaražené v zadní části mých hodobožových tesilek. A, votafak, kde se válí ti uhynuvší? To se před klepbačkoriádou všichni došli spořádaně zahrabat? ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 7 dílech: Zprvu hodně originální a netradiční věc, která se bohužel během pouhých pár epizod změní v rutinní americkou limonádu s otravným hlavním charakterem a čím dál více nefungujícím humorem. Od té doby, co to začíná popírat svůj vlastní název, nemám důvod dál sledovat. 60% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

S01E01 + S01E02: Párádní cast, který plní přesně to, co od něj tvůrci očekávali - což bude paradoxně nemálo lidem proti srsti. Odpověď na otázku pro všechny, kteří si myslí, že k životu nepotřebují ostatní lidi. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

První díly vydatně lžou a tváří se jako sympatická zábava na vylidněné zemi - jen aby pak přišel o to větší šok s ponořením do toho nejprimitivnějšího, nejtrapnějšího a nejkonzervativnějšího stylu humoru, jaký si jde představit. Svět po apokalypse už rázem nikoho nezajímá, a místo toho se řeší vztahovka jak v těch nejprůměrnějších sitcomech ever. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvých pár častí je strašných, potom sa to trochu s príchodom January Jones a neskôr ďalších hercov zlepšuje a nájde sa i niečo celkom vtipné. Najmä nevyrovnanosť jednotlivých dielov je veľkým mínusom, a to pritom majú len po 20 minút. Pozrel som si celú prvú sériu a napriek hodnoteniu si nemyslím, že to bola celkom strata času. Je to ale program, ktorý môžete nechať bežať len tak a sem tam zachytiť nejaký fór. Nie je nutné sa veľmi sústrediť. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Apokalypsa není zrovna velká legrace a ani tady se z toho tvůrcům nepodařilo dostat víc než sice vtipně nahozené scény, ale většinou bez hlášek nebo point, které by dokázaly rozesmát. Není to ani tak tématem, které se při cynickém přístupu k životu určitě dá zobrazit i jako fraška, ale spíš scenáristickou nedotažeností. Chybí víc anarchie, víc nápadů, větší odvaha. Jakoby se scenárista proti své vůli snažil napsat komedii, když se cítil spíše smutně. Přeživší se často chovají jako rozmazlené a hloupé děti a k tomu je v příběhu i pár pořádných nesmyslů (například rajčata, která krade hlavní hrdina hlavní hrdince, opravdu nemůžou vyrůst a uzrát za necelý týden). ____ Špatně byla postavená i hlavní dvojice. On, nejprve jako zoufalý Robinson sám na celém světě, působil někdy zoufale směšně. Potud fajn. Po setkání s další přeživší už se to s ním vezlo z kopce a seriál vlastně ukazoval jen, jak nepříjemný, protivný, zbytečný a zlý ve skutečnosti poslední muž na Zemi je. Hlavní hrdinka byla o dost vtipnější postava – nejdříve se jevila jako protivná puritánka, aby pak překvapivě rozkvetla. ____ Přiznávám ale, že na příští řadu se podívám. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv očekávatelný a nevyhnutelný to asi v jádru bylo, podle mě je zkrátka neakceptovatelný, aby se seriál s názvem "The Last Man on Earth" jakž takž posouval dál výhradně skrze kupení jednoho dalšího "posledního člověka" na druhýho. Ženská protiváha byla v naprostym pořádku. Její konkurentka ještě dejme tomu taky (hlavně pro půvab January, ehm). Zbytek už smrdí předčasnou zoufalostí scénáristů, ale přesto si počkám na to, co příští sezonu předvede Sudeikis. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

U tohoto typu je prostě dobrý max začátek pak se to táhne na stéjne urovni a člověka už to nechytá. ()

Grran 

všechny recenze uživatele

Opravdu zajímavý nápad, ze začátku i povedené zpracování, ovšem čím víc postav do děje, tím víc se to začíná kazit, navíc je tam faktor amerického fekálního "humoru" což není až tak můj šálek čaje. Natočit to briťouši, tak je to určitě pecka, takhle očekávám pokračování s jistou mírou obav... ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Seriál vzplane mohutným plamenem zábavy, leč Will Forte dále nevhazuje potřebná polínka nápadů, takže oheň pomalu uhasíná, kolem páté epizody je žár poloviční a při desáté se už jenom čudí z vyhaslého ohniště. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Každý už jistě někdy slyšel tu známou větu: "S ní bych se nevyspal, ani kdyby byla ta poslední ženská na světě !!" A právě na takovou osobu narazí Phill Miller, kterého si s chutí zahrál samotný autor celého projektu, známý komik ze Saturday Night Live, Will Forte, byť v téhle sérii s těmi vousy vypadá, spíš jako by jinému oblíbenému raplovi Zachu Galifianakisovi z nosu vypadl.. Jenže když jde skutečně do tuhého a jeden nemá na výběr, chlap se zkrátka spokojí i s takovou magorií, jako je Carol s ksichtem Kristen Schaal, která se svými kreacemi za Fortem ani omylem nezaostává.. Posledního chlapa na Zemi můžete jistě obviňovat, že s tím potenciálem celého leitmotivu zachází asi jako opice s kalkulačkou, nicméně právě i v tomhle duchu stále platí za hodně originální a tak nějak jinou zábavičku, Forte totiž podobně jako u všeobecně dost špatně přijatého celovečerního MacGrubera staví především na hraničně absurdním humoru s nekončící pachutí obrtrapnosti.. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Vtipná (dávno som sa pri niečom nesmial nahlas), veľmi originálna a hlavne nepredvídateľná srandička, ktorá častokrát povie o ľuďoch a ich chybách viac, než akákoľvek dráma. Jej najväčšia výhoda - nepredvídateľnosť - je však čiastočne aj jej nevýhodou, keďže sa seriál neskôr uberá smerom, ktorý sa zjavne mnohým divákom nepáčil. Ja osobne som s týmto vývojom problém nemal, beriem ho ako súčasť onej nepredvídateľnosti a práve som si nadšene prečítal, že Fox schválilo druhú sériu :) ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Do s01e04: Vyborny napad. Absurdnosti absurdne ze az. Carolina otravnost az prenasana na divaka. E04 to pre mna kazdopadne zlomila a dalej asi sledovat nebudem. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem od toho nic nečekal, ale když jsem viděl pilot, byl jsem takřka nadšený. Jenže nadšení rychle vyprchalo. Za prvé, název je rozhodně dost zavádějící, spíš by se to mělo jmenovat Last Men on Earth. Navíc hlavní postavu jsem začal po několika dílech docela slušně nesnášet. Po sedmi dílech shledávám jediným plusem January Jones a to je přece jen málo. 50 % ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

1. série (s výjimkou prvního dvojdílu) LMOE = 1. série Parks & Recreation = kdo vydrží, bude odměněn. Já vydržel zhruba polovinu 1. série. Jaké bylo pak mé překvapení, když jsem skočil do druhé a hned od první scény v mých očích seriál poskočil kvalitně o několik "místních hvězdiček" nahoru. Stalo se z toho vše, co jsem si přál, aby bylo The Walking Dead. A přestože se vždy občas "cringefest", jímž byla 1. série, vrátil (jmenovitě za mě zmiňuji - Tandyho "písničky"), bylo ho tam s každým novým dílem čím dál tím méně. Naopak s postupem času narůstal počet emotivních momentů spolu s těmi pro mě skutečně komickými (byť často absurdními a/nebo morbidními). Korunu tomu pak dodala realističnost některých situací, sympatický cast v čele s jedním z ukázkových příkladů dobře udělaného character developmentu Philipem Tandy Millerem a skutečně využitý potenciál konceptu. ()

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama