Reklama

Reklama

Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Útěk z chrámu Jediů

(TV film)
  • Dánsko The New Yoda Chronicles: Escape from the Jedi Temple

VOD (1)

Obsahy(1)

Zničením Hvězdy smrti zasadily jednotky povstalecké aliance impériu zdrcující úder. Luke Skywalker a jeho přátelé oslavují veliké vítězství, aniž by si uvědomovali, že je jim na stopě Dart Vader, odhodlaný vykonat strašlivou pomstu... (TV Prima)

Recenze (7)

Murysek 

všechny recenze uživatele

No po předchozích třech dílech byl tento opravdu slabý. C3PO v režimu terminátora byl sice vtipný, ale nic víc se v podstatě nedělo. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Skvělé a zábavné spojení Star Wars a LEGO je fantastické několikrát (a to je za 22min. dost) od srdce zasmál rozhodně stojí za to shlédnout pobaví se děti i dospělí. Pro fanoušky Lega a Star Wars naprostá povinnost. ()

Reklama

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Já se u toho výborně bavil. Když začne znít Imperial March a pak se v záběru objeví Emperor, nad hlavou má dvojče z kterýho imperial march řve a ptá se "tak jak se vám líbí naše nová ofiko znělka?", má to fakt grády. A Darth Vader s helmou posprejovanou kytičkama od Jar Jarových spratků je taky supr. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

"Ubližovat můžu i tady zezdola" Úžasná lego parodie na Star Wars plná hlášek, narážek a vizuálního humoru. Od úvodní konfrontace mezi Lukem a spol. a Darth Vaderem je to jedna velká jízda na horské dráze. Yodova retrospektiva je velmi zajímavá stejně tak nápad tvůrců přesunout dění z období po epizodě IV do období po epizodě III, čímž perfektně propojují staré s novým formou flasbacku skrze Obi-Wanovo vyprávění. Závěr s Vaderem na Naboo nemá chybu a já jako fanoušek Star Wars jsem měl z tohoto počinu velkou radost hlavně ty hlášky(Mami tati nehádejte se! :D). A to nejdůležitější naše děti byly v sedmém nebi. Plný počet. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama