Reklama

Reklama

Kašlu na to

(studentský film)

Obsahy(1)

Vítězný film festivalu 48hour Prague 2013, který získal i cenu za nejlepší režii. Tomáš (Alfred Texel) přemýšlí o sebevraždě, protože už ho všechno na světě neskutečně štve. Klíčový moment u něj nastává při noční procházce městem, kdy si vybavuje všechny ty strasti, které ho tak trápí... „Kašlu na to" je film, jenž s nadsázkou ukazuje příběh ze života, který může potkat každého z nás. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Kašlu na to má výborný scénář a v monolozích hlavního hrdiny se nachází spousta životních pravd a situací, z nichž každý divák si musel projít alespoň nějakou. Během sledování jsem si říkala, jak to celé asi nakonec dopadne. Takový konec jsem ale opravdu nečekala:) Při závěrečné scéně jsem si vzpomněla na krátké filmy Nashe Edgertona. Tím nečekaným závěrem se to jeho filmům dost přibližovalo:) ()

Reklama

jerry12 

všechny recenze uživatele

70%. Vtipný sarkastický monolog, sympatický hlavní hrdina, stylisticky průměrné, ale na to, že to celé vzniklo během dvou dnů, je to super idea navíc s (aspoň pro mě) překvapivým závěrem. Pěkné. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl kompletně natočen za 48 hodin. (Gagner)

Reklama

Reklama