Reklama

Reklama

Od A do Z

(seriál)
  • USA A to Z
USA, (2014–2015), 4 h 35 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Ben Queen

Kamera:

Joe Kessler

Hudba:

Craig Wedren

Hrají:

Ben Feldman, Cristin Milioti, Henry Zebrowski, Lenora Crichlow, Christina Kirk, Parvesh Cheena, Hong Chau, Nancy Friedrich, John Gabriel Rodriquez (více)
(další profese)

Epizody(13)

Od A do Zet, aneb 8 měsíců, 3 týdny, 5 dní a 1 hodina romantické lásky Andrewa a Zeldy. (TV Nova)

Recenze (24)

Richi007 

všechny recenze uživatele

Moje nové náhradní krmení pro watchlist na sezonu 2014/2015 místo HIMYM. Hned podle pilotu úplně super s trochou podobnosti HIMYM. A´t už to jsou flashbacky, určitá romantičnost hl. hrdiny a jeho kamarád, který balí co může (ne tak elegantně jako Barney) a trochu chladnost hl. hrdinky (podobně jako Robin). Velké plus za Cristin, která mi (oproti jiným uživatelům) byla sympatická i v HIMYM jako matka a škoda, že SPOILER (pro ti co neviděli) umřela ke konci. Fandil jsem ji určitě víc než nějaké Robin! Jinak supr čupr zpracování a nechci tak pesimisticky jako ostatní předvídat, co bude dál, nechám se překvapit. UPDATE si nechám na konec sezóny. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Extra bída. Tak jo uděláme seriál, kde bude hrát ta, co hrála matku, kterou Ted Mousby devět let hledal. Šoupneme k ní nějakýho fešáka, kterej bude uplnej trouba a celý to bude v nějakým sotisfikovaně romantickým námětu. Děte do prdele. Nemáto koule, šmrnc a ani punc výmečnosti. Jenom si to na něco hraje a je to strašně trapný. Fuj. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Cristin Milioti - sympatická, nevýrazná. Ben Feldman – sympatický, nevýrazný. Od A do Z – sympatický, nevýrazný. Co se týče komediálních seriálu, tak už tady za ty léta bylo téměř všechno a pokud chcete na nelítostném trhu uspět, musíte přijít s nějakou peckou nebo něčím úplně jiným…..zkrátka nestát jako panenka v koutě a doufat, že si vás najdou. Tahle tuctovka neměla valné šance. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na A to Z jsem byl zvědav hlavně díky Cristin Milioti, kterou jsem si oblíbil v HIMYM. Jenže upřímně, letos nabídly stanice v tomto žánru i lepší seriály (Manhattan Love Story, Selfie). To neznamená, že bych A to Z nějak zatracoval, pouze mi v porovnání s nimi přijde nejslabší. A tady je proč. Postavu Zeldy jsem si oblíbil a přišla mi i sympatická, horší to bylo s Andrewem. Ten je totiž z tohohle páru ten "trapnější", což mi vadí a jen těžko si ho člověk pak oblíbí. Ani nejlepší přátelé hlavních hrdinů nebyli žádným zázrakem. Nejhorší pro mě však byla "postava" vypravěče. Ta mi vadila a fakt, že mi prozrazovala jak dlouho spolu budou hlavní hrdinové ještě chodit, také nijak nepomáhal. Pobavit to tedy pobavilo, jako příjemná oddychovka to i funguje, ale nepřináší to nic navíc, nic co by vás nutilo sledovat dál. Seriál prostě skončil a mě vlastně moc nezajímalo, jak by to bylo dál. Lehce nad průměrem, seriál neublíží, ale rozhodně ani nenadchne... 70 % ()

Chickenka

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit po prvním díle, ale zatím tento seriál ničím zásadně nevyniká, sice je příjemný a rádoby vtipný, ale mám takový dojem, že se brzy vyčerpá a humorné scény nebudou tak vtipné, jak byly původně zamýšleny. Seriál sám o sobě zatím nepůsobí špatně, ale není to nic extra..uvidím, co se z toho ještě vyvine. ()

Galerie (311)

Reklama

Reklama