Reklama

Reklama

Od A do Z

(seriál)
  • USA A to Z
USA, (2014–2015), 4 h 35 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Ben Queen

Kamera:

Joe Kessler

Hudba:

Craig Wedren

Hrají:

Ben Feldman, Cristin Milioti, Henry Zebrowski, Lenora Crichlow, Christina Kirk, Parvesh Cheena, Hong Chau, Nancy Friedrich, John Gabriel Rodriquez (více)
(další profese)

Epizody(13)

Od A do Zet, aneb 8 měsíců, 3 týdny, 5 dní a 1 hodina romantické lásky Andrewa a Zeldy. (TV Nova)

Recenze (24)

Chickenka

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit po prvním díle, ale zatím tento seriál ničím zásadně nevyniká, sice je příjemný a rádoby vtipný, ale mám takový dojem, že se brzy vyčerpá a humorné scény nebudou tak vtipné, jak byly původně zamýšleny. Seriál sám o sobě zatím nepůsobí špatně, ale není to nic extra..uvidím, co se z toho ještě vyvine. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na A to Z jsem byl zvědav hlavně díky Cristin Milioti, kterou jsem si oblíbil v HIMYM. Jenže upřímně, letos nabídly stanice v tomto žánru i lepší seriály (Manhattan Love Story, Selfie). To neznamená, že bych A to Z nějak zatracoval, pouze mi v porovnání s nimi přijde nejslabší. A tady je proč. Postavu Zeldy jsem si oblíbil a přišla mi i sympatická, horší to bylo s Andrewem. Ten je totiž z tohohle páru ten "trapnější", což mi vadí a jen těžko si ho člověk pak oblíbí. Ani nejlepší přátelé hlavních hrdinů nebyli žádným zázrakem. Nejhorší pro mě však byla "postava" vypravěče. Ta mi vadila a fakt, že mi prozrazovala jak dlouho spolu budou hlavní hrdinové ještě chodit, také nijak nepomáhal. Pobavit to tedy pobavilo, jako příjemná oddychovka to i funguje, ale nepřináší to nic navíc, nic co by vás nutilo sledovat dál. Seriál prostě skončil a mě vlastně moc nezajímalo, jak by to bylo dál. Lehce nad průměrem, seriál neublíží, ale rozhodně ani nenadchne... 70 % ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, "Matka" Christin Milioti je stále neskutečně sympatická a mezi ní a hlavním hrdinou to zatím hezky jiskří. Jenže to je tak všechno, čím vás tato ničím neobjevná romantika osloví. Humor tu moc nefunguje, vedlejší postavy jsou silně nesympatické a ani ten feeling ala HIMYM feat. 500 Days with Summer tu moc nefunguje. Brzké zaříznutí bylo bohužel zcela zasloužené. 50% ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Jasná náhrada za Himym. A né jen kvůli herečce. Je to sice tuctové, ale povedené. Vtip příjemný a a speciálně postava Zeldy je velmi komická a milá. S trochou štěstí se dočká i prodloužení :) 3* EDIT: No tak už víme, že nedočká :D Můžem jen doufat že to zabalí trochu důstojně a vymyslí tomu nějaký konec :) EDIT 2 : Hmmm tak snad to nějak dopadlo no :D Ale hodnocení nechávám. Seriál mě bavil, ale nijak extra mi nechybí... 3* ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Cristin Milioti - sympatická, nevýrazná. Ben Feldman – sympatický, nevýrazný. Od A do Z – sympatický, nevýrazný. Co se týče komediálních seriálu, tak už tady za ty léta bylo téměř všechno a pokud chcete na nelítostném trhu uspět, musíte přijít s nějakou peckou nebo něčím úplně jiným…..zkrátka nestát jako panenka v koutě a doufat, že si vás najdou. Tahle tuctovka neměla valné šance. ()

Galerie (311)

Reklama

Reklama