Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hľadajúc na ceste s Flynnom spôsob, ako zachrániť stratenú Knižnicu, musí Baird teraz udržať troch knihovníckych nováčikov - Cassandru, Stonea a Ezekiela - nažive, školiac ich na vyšetrovanie bizarných záhad. Ich prvý prípad, jednoduché vyšetrovanie zmiznutých ľudí, ich zavedie do šialene úspešného, moderného agrobiznisu v Bostone, avšak odhalia, že tento „moderný" biznis už existuje veľmi dlho, a jeho úspech je postavený na obetiach urobených zamestnancami firmy. Doslovných obetiach. (TV Dajto)

(více)

Recenze (4)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická Vánoce hrozně oslavující epizoda se všema nutnejma klišé (pozitivita Vánoc, postava, co je nemá ráda, ale... etc.). Nemám tyhle díly obecně moc rád a i když to nebylo zlý, tak sem viděl i lepší zpracování téhle kýčovité americky-seriálové povinnosti. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna hvězda za Bruce Campbella, ale jinak to byla nechutná santovská vánoční splácanina... jo a jen tak mimochodem ten obsah co tu je ... tak ten patří k předchozímu dílu "And the Horns of a Dilemma". ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Nové artefakty objevující se v epizodě: Mikulášova hůl, Santova čepice, zbraň na Santu – jmelí, vánoční hvězda a cesmína a Santovy saně. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama