Reklama

Reklama

Kmen

  • Ukrajina Plemja (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Hluchoněmý teenager Sergey nastoupí do specializované internátní školy. Aby zde „přežil", stává se členem divoké organizace, tzv. kmene. Postupně se sžívá s místním prostředím a přizpůsobuje se jeho režimu. Náhodný sex s jednou z kmenových konkubín však přeroste v lásku a Sergey tak proti své vůli musí porušit všechna nepsaná pravidla společenské hierarchie kmene. (Film Europe)

(více)

Diskuze

nameadel

nameadel (hodnocení, recenze)

Do davu - koukněte se na ten film bez titulků :). Ten film byl točený se záměrem, aby se na to koukalo bez titulků. Na pochopení je to úplně v pohodě. (na festivalech se to taky promítalo bez nich)

Uživatel ambron smazal svůj příspěvek.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Jak už jsem psal v červenci, (až se objeví rip) titulky klidně přeložím. Tentokrát se překonám a klidně je i celé načasuju!

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

tak tohle bych chtěl hodně vidět.. pokud někdo ví, jestli se plánujou titulky a bude k tomu nějakej rip, tak dejte vědět. díky ;)

na příspěvěk reagoval Dadel

Michal687

Michal687 (hodnocení, recenze)

Nevíte prosím náhodou kde ten film sehnat na torrentech jsem ho nenašel ?

na příspěvěk reagoval Dadel

Související novinky

Be2Can: Filmy z Berlinále, Benátek a Cannes

Be2Can: Filmy z Berlinále, Benátek a Cannes

30.09.2016

Festival Be2Can, který se uskuteční v kinech v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci a Zlíně od 6. do 12. října 2016, zveřejňuje kompletní program, jehož ozdobou bude čerstvá držitelka Ceny poroty z Cannes,… (více)

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

02.12.2015

Oscarová sezóna pomalu začíná a jako tradičně se o první důležitá ocenění postarali pánové z National Board of Review. Tohle recenzentské sdružení potvrdilo, že nový Šílený Max nezasáhne jen do… (více)

Reklama

Reklama