Reklama

Reklama

Útok zombíků v kožených kalhotách s padacím mostem

(festivalový název)
  • Rakousko Attack of the Lederhosen Zombies
Trailer

Obsahy(1)

Profesionální snowboarďák Steve pokazí nákladné reklamní natáčení a zůstane opuštěný týmem na svahu, jen se svou přítelkyní a spolujezdcem. Trojice nachází úkryt v lyžařské chatě a zdá se, že večer by přese všechno mohla být vydařená Après-Ski-Party. To ale neví, že místní ziskuchtivý hoteliér experimentuje se zázračnou látkou na výrobu netajícího umělého sněhu a všichni, kteří s ní přijdou do styku, se přemění v zombie... Party se zvrhává v noční můru plnou zmutované alpské fauny a zombií v dirndlech. (Das Filmfest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná Zombie komedie na styl Dead Snow od sousedů. Velkým plusem je kraťoučká stopáž 78 minut, tedy film se rozbíhá rychle a nenudí ani sekundu. Film má velmi slušné zombie masky a nebojí se ukázat i porci poctivého gore, postavy mi byly sympatické, chladné prostředí Alp kouzlí chladnou atmosféru a celkově se na film příjemně kouká. Story 6/10, Atmosféra 6/10, Gore 8/10, Vizuál 6/10, Akce 7/10, Napětí 6/10,Humor 5/10. Zábavnost 7/10, Lekačky 3/10. 70% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po spackanej príležitosti na sponzoring sa nádejní snowboardisti ocitnú v centre omnoho väčších problémov. Keďže cesta zo svahu, na ktorom cez deň natáčali, je dlhá, rozhodnú sa na úpätí hory prespať. Keď už sa zdá, že pokazený deň je u konca, začne sa všetko ešte zhoršovať. Z návštevníkov párty v horskom zrube sa stanú šialení Zombie, ktorí sa snažia zožrať všetko mäso, ktoré im stojí v ceste. A zálusk majú hlavne na mäsko troch mladých návštevníkov. - Zombie komédia je podla mňa jednou z najjednoduchších hororových tématík na spracovanie a preto je konkurencia a level v tejto oblasti vysoko nastavený, takže pre nové pecky je málo priestoru. Attack of the Lederhosen Zombies je však minimálne na pomery hororov v Európe vydareným projektom. Človek si postavy celkom oblúbi, horské prostredie je nádherné a kameramanovi bolo jasné, že to treba využiť, takže sú tu aj krásne zábery na pohoria a komediálna stránka funguje tiež schopne. Tempo sa mi však zdalo mierne nevyvážené. Chvílu je tam obrovský masaker a vtipné deštrukcie Zombie a potom nasleduje nejaký nezáživný rozhovor. Ďalšou vecou, ktorá ma trochu sklamala, bolo použitie digitálnej krvi, ktorá je použitá v malých množstvách, ale skúsenejšiemu hororovému divákovi zrejme neunikne. Celkovo som však dosť spokojný a keďže dostalo u tohto projektu priestor aj zopár ludí z našej krajiny a ja nie som obmedzený neprajník, ohodnotím to s radosťou vyšším hodnotením. Niekto z tvorcov si to tu možno aj prečíta, takže do budúcnosti želám vela šťastia a myslím, že sa nikto nenahnevá, keď sa zase niekedy k hororu vrátite. + herec z The Quiet Ones ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Alpská kombinace Snowboarďáků a Chiking Hazard. Dle obsazení vpravdě evropská záležitost (v hlavní roli Rakušan, Rakušanka, Slovenka a Dán). Určitě na to měli tvůrci méně peněz, než třeba tvůrci Zombielandu, ale tihle alpští zombíci mě bavili mnohem více a přišli mi zábavnější a nápaditější (dekapitace zombíků snowboardy je velmi chytlavá). Masky zombíků jsou dost povedené, z našeho hlediska je fajn to mezinárodní zaměření, byť nikdo rodilý angličanomluvec, všichni tam mluví anglicky, takže jde o velmi jednoduchou a prostou angličtinu, které v pohodě porozumí i takové hovado jako já. Zkráceně, vzhledem k názvu a zemi původu nečekaně a překvapivě poměrně dost zábavná zombie komedie na sněhu, kde Slovenka Marcinková strká (snad až na skvělou Margarete Tiesel) všechny do kapsy. Poučení? Šnaps vyřeší vše. 3.5* ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Béčková hororová zombie komedie z Rakouska. Na nejlepší zombie horor/komedie se to sice nechytá ale za mě to byla i tak taková oddechovka na pohodu u které může člověk vypnout mozek. Plusem je určitě pár povedenejch a vtipnejch killů, sympatická stopáž a přestože jde o rakouskej počin tak hlavní postavou je zde fešná slovenská herečka Gabriela Marcinková. Kvůli ní ty 3 slabší hvězdy dám. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Svižná akční zombiárna s děsivými zmutovanými laněmi, jeleny a kupou zombíků, co mají hlad. Dojde několikrát na střeva ven a při útoku na WC si jeden vzpomene na poctivé italské fláky z minulého století. Místo sekačky na trávu pak přijde ke slovu sněhová fréza! Krví se rozhodně nešetří a likvidace pomocí snowboardových prken je vtipná stejně jako pípa vražená do břicha. Je to sice krok za Rudým sněhem či Socialistickým Zombie Mordem, ale poněkud blíže Choking Hazardu. Krátké, rychlé a v pěkném prostředí Alp. Snad jsem jen čekal více jódlováního... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v talianskych Alpách. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama