Reklama

Reklama

B moll

(studentský film)
Krátkometrážní / Drama
Slovensko, 2014, 5 min

Obsahy(1)

Krátka balada o mladej židovke utekajúcej pred svojím osudom. (Festival študentských filmov Áčko)

Recenze (10)

Radko 

všechny recenze uživatele

Holokaust misty alebo lyrizovaná prázdnota nacizmu. Bolo to také dosť prírodné. Za les - tipujem Malé Karpaty blízko Bratislavy - si to rozhodne jeden zemiak zaslúži. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Táňu Pauhofovou můžu vidět kdykoliv a kdekoliv. A když je to vážně dobře natočený (třeba pětiminutový) film s působivou atmosférou, tím lépe. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Táňa Pauhofová, klavírní hudba, pokus o doják a dvě „vlepené“ hvězdy. Toť vše co k tomuto slovenskému kousku můžu říct. Nebylo to vyloženě špatné, milovníci podobného „stylu“ budou zřejmě pohlceni blahem, ale mě to stačilo vidět jednou. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nápad zaujímavý ale postráda to výraznejšiu atmosféru. Prostredie tiež nevyužité ako by mohlo byť. Pauhofová a Mitaš, ale tradične dobrý. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Ak v tomto bola nejaká hlboká myšlienka, tak bola bohužiaľ utopená v nezmyselnej poetickej omáčke, ktorá bola po väčšinou zbytočná. Chápem tvorcu, prečo sa snažil spraviť čo najviac umelecký počin, potenciál to malo.. Avšak príliš veľa zbytočných strihov a prázdna časť v 2/3, hoci ide iba o 5 minútoví film, by si zaslúžila trocha iný strih, inak by to bolo fajn. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Židovská tématika v 5min. Asi moc umění nebo jen studentsky kvalitní zádumčivý kraťas. Každopádně 4 je moc to uznejte sami ()

Hurikan_mdx 

všechny recenze uživatele

Hezky zahrané, ale trochu prázdné. Ke konci mi přišlo, jako by použili nepovedený záběr. který zakamuflovali, jako že to tak mělo být. ()

Reklama

Reklama