Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka šiestich vnadných kaderníčok z Brooklynu sa rozhodla vypadnúť na víkend z mesta a spraviť si neviazanú dievčenskú párty. Ich cieľom je atraktívne Jersey Shore. Chybička sa však pritrafila a ubytovanie im spred nosa vytrhla skupinka iných zábavychtivých dievčat. Našťastie, strýko jednej z nich má neďaleko, v oblasti Pine Barrens, postavené prepychové sídlo s prekrásnym bazénom, ktoré je momentálne prázdne, a tak sa baby rozhodnú ubytovať v ňom. Keď sa im podarí v nočnom klube zbaliť päticu mládencov, vyzerá to na parádnu párty. Netušia však, že v ich blízkosti striehne na svoju príležitosť krvilačný vrah. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem hororovou komedii s pěknejma holkama. Místo toho jsem dostal trapárnu s nesnesitelnejma courama, kterým nejde přát nic jinýho než smrt. Komediální stránka filmu je slabá(trapnej humor) a hororovou stránku zachaňuje jen pár celkem povedenejch gore scén. A to jsem si to pouštěl abych si spravil chuť po Skull: The Mask(2020). A ono jde o obdobnou chujovinu. S tím rozdílem, že Jersey Shore Massacre si přiznává, že jde o hororovou komedii(ač s trapným humorem) kdežto Skull: The Mask se tváří až moc vážně a ve výsledku je to spíš komediální. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu lehce navnadí, ale vesměs to bylo jen o tom, jak se stádo extrémně vymaštěnejch krav baví s houfem excelentně tupejch debilů. Sice to občas nudilo, ale všichni byli tak kouzelně tupí, že to docela uteklo. No a pak v lesní chatce začal masakr, u kterého jsem se nadšeně plácal do kolen a vysmál se na pár dní dopředu. A samozřejmě potěšil Ron Jeremy. Guilty pleasure za 60%. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty největší piče, které si dokáže vaše mysl představit (a že to bude mít kurva těžké), se vydají na výlet. A tam je někdo začne kosit. Naneštěstí hrozně pozdě. Tohle měl být patnáctiminutový kraťas. Minuta na představení těch pipin, minuta na Rona Jeremyho a třináct minut čtvrcení těch pizd. Tak by to stálo za to. Více než posledních 20 minut ten film prostě nemá žádný smysl a je neskutečné utrpení na to koukat. Možná je ale má chyba, že jsem se na "ten humor" nedokázal naladit. 1.5* ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Povedený Slasher, který paroduje sám sebe. Než si Jersey Shore Massacre pustíte, nastavte si mozkové buňky na nejnižší stupeň, tak jako já a ve výsledku pak budete spokojeni. Dost jsem se i nasmál, jak moc debilně se postavy chovaly, ale to byl záměr režiséra, určitě. Nechybí zde nahota, teda vlastně kozy a Gore bylo překvapivě taky dobré. Za nejlepší scény považuji podříznutí krku v lese, scénu ve sprše (+ solárko alá nezvratný osud), robertka v oku a stodola. Příjemná blbůstka. (165. hodnocení, Full HD) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další slasher, který si dělá srandu sám ze sebe a ani se nesnaží být brán vážně a možná je to i dobře. Skupina holek, kde polovina z nich má umělé kozy a polovina zas držku si vyrazí užít víkend někde na samotu. Po nějaké době potkají ještě bandu nabušených týpků, kteří mají místo mozku gainer a vezmou je hezky k sobě. To je cca 50 minut filmu. Ano, film se rozjíždí docela dlouho, ale pak je to opravdu masakr. Bodycount je vysoký a ikdyž jsou mordy většinou cenzurované, pár z nich měli opravdu šťávu. Gore na takový film bylo velice podařené. Takže klasický slasher, kde jsou pěkné holky, pro některé i pěkní kluci a je to docela zábava. Taková jednohubka, která sice nijak neoslní, ale v rámci možností jde o dostačující snímek. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama