Reklama

Reklama

Thor: Ragnarok

  • USA Thor: Ragnarok (více)
Trailer 5

Thor je uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - zkázu svého domova a konec asgardské civilizace - který se snaží rozpoutat mocný nový nepřítel, nemilosrdná Hela. Předtím ale musí přežít smrtící gladiátorskou soutěž, v níž se ocitá tváří v tvář svému bývalému spojenci z řad Avengers - neuvěřitelnému Hulkovi. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 5

Recenze (1 279)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Je veselý, je hravý, je bezva !! Thor sklouznul do komediálnější roviny a to lidi rozdělí na dva tábory. Ano, milé děti chápete to dobře. První tábor okupují lidičky, kterým to nesedlo a druhej tábor lidi, kterým to (Buddho div se) sedlo. Když se juknem na hovnocení tak ve druhém táboru je lidiček podstatně víc a já mezi ně patřím. Jo pyčo to čumíte cooo? Já jdu jednou s davem. No sama jsem z toho mocně vyšukovaná, ale je to tak. Důsledkem důkladnýho vypláchnutí vlašskýho ořechu, kterej chovám ve své kouzelné žluté hlavě, se mi film líbil víc než první ryze dívčí swingers párty a tak jsem se v kině debilně hihňala, tleskala tlapkama a chovala se jako dvanáctiletá píča co poprvý vidí nějakej popkorňák. Měla bych se za sebe stydět, ale jebu to. Hned začátek masakrózní, bitva s Hulkem, o to kdo má většího čůráka, parádní. Karl Urban zabiják, ostříhanej Thor a dlouhovlasej Loky jeli bomby, Valkýra šukézní...no prostě krása. Jedinej kdo to zkurvil je ta blbka Portmanovic, co dostala před natáčením krámy a nechtěla už mít s Thorem nic společnýho. No nic, on si najde jinou nabíječku a naše milá Padmé ať jde třeba do pitchy. Jako bonus Kejt Blána se s tím nesrala a záporačku zahrála parádně. PS : PetřePane vydělala jsem Tě nahýho !! ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

O nositeli ceny Zlaté maliny za nejhorší filmový počin roku 2017 je definitivně rozhodnuto a Thor: Ragnarok patrně zaboduje hned ve všech soutěžních kategoriích. Tato slabomyslná adaptace severského mýtu o konci světa vyústila v očekávaný Ragnarok. Scénáristé motají páté přes deváté a působí dojmem školáka vařícího z vody. Publikum se musí připravit na zkomolená jména (Hel, nikoliv Hela), zásadní neznalost příbuzenských vztahů (Hel není sestrou Thora a stejně tak nemá za otce Odina, jelikož jde o dceru Lokiho), ale i na neomluvitelné překroucení samotné příběhové osy. Přestože zde zaznívají slova o nevyhnutelnosti Ragnaroku, tvůrci vůbec netuší, o čem vlastně mluví, a že tato nevyhnutelnost mimo jiné obnáší smrt Heimdalla, Lokiho a samozřejmě i Thora. Do nebe volající hloupost týkající se obohacení severského panteonu o postavu Hulka už raději ani nekomentuji a přičítám ji zjevnému absintovému opojení scénáristů. Schopnější režisér by takto slibný námět přetavil v temnou fantasy s prvky hororu a pomyslným vrcholem v podobě strhující epické bitvy bohů s obry a Wagnerovou Jízdou valkýr coby hudebním doprovodem. Taka Waititi se však o vybudování ponuré atmosféry ani nepokusí, jelikož od úvodních minut ubíjí diváky "troškovským" humorem, který absolutně nekoresponduje s vážností dané látky. Mytologickou vyprázdněnost snímku lze názorně dokumentovat i na multikulturním Asgardu, do kterého černý strážce brány Heimdall vpustil černou valkýru. Odpad! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Kladivo, svaly, hyperaktivní styl, hodně barev. Jinak nic nového pod sluncem, naopak nudné postavy, ukecanost v každém koutu, nijaké napětí, žádný zajímavý oblouk, spíš jen mdlé pokusy o drama a vesměs dětinský humor. Pro marveláckého nefandu holt další dvě prozívané hodinky - moje blbost, snad se už konečně poučím. Prostě hodně velký balík peněz, spousta ksichtů komiksového universa Marvelu, osmdesátkový vizuál nebo soundtrack ještě jaro nedělají. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Hromovládce má v mém diváckém srdci svoje pevné místo a jeho první dobrodružství pro mě zůstává jedním z nejlepších zážitků nejen v rámci jednoho vesmíru, ale i v komiksových adaptacích obecně. A zatímco kritická obec má se všemi díly problém, pro mě zůstává Thorova trilogie kvalitativně nejvyrovnanější sérií MCU. Ať už se jí totiž chopil kdokoli a ať už se žánrově rozkračovala od romantiky přes drama až po fantasy, vždycky jsem nad ní žasl. A žasnu i napotřetí, protože nálada opouští dosud vedoucí love story, nebojí se odstraňovat známé postavy a přesto královsky kráčí k nejvyššímu hodnocení. Dýchají z ní totiž veškeré ingredience fantasy žánru, přidává se k nim jednoznačně nejlepší akce v sérii, neuplyne pár minut, abych se nezačal smát a Hemsworth s Hiddlestonem pro svoje charaktery očividně dýchají. Něco mi říká, že je Ragnarok pro klasického Thora koncem, ale o to radši jsem, že se příběh uzavírá takhle triumfálně. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Mě všichni tři Thorové přišli kvalitativně na stejné úrovni. Existenciální rovinu jsem ve filmu, světe, div se, našel, Mark Ruffalo jako ztracený dr. Banner sympaticky připomněl Avengers a byl Thorovi dobrým parťákem a Cate Blanchett si trochu zopakovala svoji roli z posledního Indiana Jonese, jen bez ruského přízvuku. ()

Galerie (385)

Zajímavosti (107)

  • Film obsahuje dvě potitulkové scény. (necisty)
  • Aby si režisér Taika Waititi (Korg) udržal tvorivú energiu, trávil v cykle natáčania voľný čas meditovaním. Zároveň trval na tom, aby na pľaci mimo natáčania neustále hrala hudba. (Richyla)

Související novinky

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

24.11.2022

Od té doby, co bylo Chrisu Hemsworthovi (Thor, Vyproštění) v dokumentárním seriálu Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem na Disney+ naznačeno, že má předpoklady k vážné formě Alzheimerovy choroby,… (více)

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

17.07.2022

Uběhl první týden od uvedení novinky Marvelu Thor: Láska jako hrom, což znamená zhodnocování jeho trvanlivosti u publika. A to není vůbec jednoznačné. Lord (tedy bůh) hromu za první víkend… (více)

Taika Waititi natočí Star Wars

Taika Waititi natočí Star Wars

04.05.2020

…a scénář mu napíše Krysty Wilson-Cairns, jež získala nominaci za 1917 a naposled pro Edgara Wrighta napsala thriller Last Night in Soho. Zprávu potvrdil samotný Lucasfilm v Den Star Wars. Informace… (více)

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

17.01.2020

Zpráva, která nejspíš nikoho, kdo sleduje dění okolo Lucasfilmu, Star Wars i režiséra Taiki Waititiho, nepřekvapí. Disney teď totiž talentovanému filmaři nabídlo možnost natočit si vlastní Star Wars… (více)

Reklama

Reklama