Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (475)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu účel lehce košilaté oddychovky, ale opravdu visí divácké nároky tak nízko? Sitcomový obsah nacpaný do celovečerního formátu působí rozpačitě, ženské postavy jsou nelogicky se chovající karikatury z nějakého alternativního vesmíru, dospělí muži zase infantilní idioti. O vtipnost se stará pouze Kuželovitý tmelič děr paní hejtmanové, ale je to jen proto, že repliky dané scénářem pozvedá vlastní interpretací. Na druhou stranu je třeba ocenit absolutní nezištnost product placementu. Ať už tolikrát zmiňované triko či „S mikrofonem za vodním pólem“ na celostátní komerční rozhlasové stanici. Přenos ze zápasu pardubických Vyder proti Bojovným lachtanům z Nymburka je vtip s dobrým Korcem a zároveň Impuls pro Silvia Babiše, že má vysílání ještě rezervy.. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Typické ubohé čecháčkovství v praxi.Občas sem se sice usmál dobrému vtipu a hlavně jedině díky Novotnému to docela jde přežít, ale to věčné omlouvání nevěry, to, že je to všechno v pohodě, nic se neděje a šup zase zpátky k manželce a milujeme se k posrání, to mi už lezlo krkem ve všech těhle patlaninách, Románech pro muže i ženy, Pánech v naději a podobnejch mrdkách.Ještě byl docela dobrej Matásek, ta scéna v hospodě mi byla hned jasná i pointa, že všechno zděděj po tý babce.Proč český tvůrci natočí pár dobrých vtipů obalených v nesnetilně předvídatelné omáčce kolem navíc vyplněné morální hodnotou žumpy...chjo.45%. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Historka Hodinového manžela je v podstatě jalová anekdotka plná hlušiny. Čtyři kamarádi, které živí maloměstský bazén, se octnou na pokraji bankrotu, takže si založí firmu domácí výpomoci Hodinový manžel, ovšem zákaznice od nich chtějí víc než vyměnit žárovku. Von Trierova Nymfomanka je proti žádostivosti hrdinek chladná panna. Vůbec postavy žen mají v téhle pánské jízdě podobu laciných karikatur, které buď baží po sexu, nebo pořádají dýchánky u bábovky. Výjimku představuje penzistka s fotbalovým srdcem, jíž patří finále z říše pohádkové babičky.Bohužel se nehraje Donaha!, tedy komedie o boji za udržení mužské důstojnosti v těžkých sociálních podmínkách, nýbrž okresní odnož hollywoodských frašek s trochou nechutností a obhroublostí. Počínaje pánským bodováním dámské „mr...telnosti“ a konče trampotami s viagrou - ach ano, už zase. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tenhle film tak zoufale potřebuje dramaturga, který by všechen ten nepořádek, náhody vydávané za děj a nedokonavé postavy dal do pořádku! Jinak ale docela dobrý, na to, že byl Tomáš Svoboda debutant si film na nic nehraje, je relativně vtipný a mužské postavy procházejí určitou sebereflexí, což v těchto "komediálních blbinkách" není tak úplně zvykem. 50%. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Povedená pohodová komedie s kultivovaným humorem. A navíc je to sympaticky přiznaná reklama (krom klasicky "nutné" vtíravé dávky product placementu) na mé rodné město, kde se téměř celý film odehrává a natáčel :) (viděl jsem: 2x) PS: Jasně, je to spíš jen na standardní tři hvězdy, ale jedna je navrch z výše zmíněného... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Autobusová zastávka u restaurace UGregorů, kde se scházeli hlavní protagonisté filmu, byla pouze kulisa, ve skutečnosti zde autobusy nejezdí. (M.B)
  • V scéne, keď ide Eva Holubová vyšetriť hodinového manžela, Bolek Polívka si má vyzliecť spodné prádlo. Je však viditeľné, že si ho nevyzliekol, ani neskôr keď ho doktorka vyšetruje. (domco10)
  • Titulnú skladbu filmu "All those places" zložila a nahrala košická skupina Peter Bič Project. (De Large)

Reklama

Reklama