Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (475)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hodinový manžel je přesně tím typem komedie, kterému bych s radostí dal ty čtyři hvězdičky, jenže to prostě nejde, i když bych přehlížel, co by se dalo. A přitom komedie je to víceméně fajnová. Zasmál jsem se, postavy nemohly být příjemnější, nenudil jsem se. Co u komedie víc chtít. Snad jenom, kdyby neobsahovala scény, u kterých jsem si kolikrát říkal, zdali to tenhle film má vůbec zapotřebí. Aby mi film ve scéně představoval, jak si to David Novotnej rozdává s Čvančarovou a ještě se tvářil, jak je děsně kůl, že něco takového ve filmu má, to mi vážně hlava nebere. Já proti sexuálním scénám nemám vůbec nic, ale tady prostě byly naprosto mimo a ztrapnily jinak vysloveně fajnovou komedii. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 9.0/10] | me: Na naše pomery to je úplne OK komédia. Hlavné pozitíva filmu sú prave v mikroscénach a dialógoch, ktoré sú jeho nosnou časťou. To kde film stráca je práve nelogickosť konania postáv a diery príbehu, avšak to v tomto žánre a na naše pomery pravdepodobne nie je podstatné :). Ak však človek nemá veľké očakávania a uvedomuje si, že ide na SK-CZ film, tak sa môže stať (to čo sa stalo aj mne), že nebude nijako sklamaný. Takže ja vravím: OK. Taká jednorazová filmová pohodička. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nakonec náš souboj vyhrál =woody=, který na mou poznámku "zkus to, na ČSFD je červenej," manželovi i mně udělal pápá a odešel do Lucerny na kraťasy. V ohromném sálu, čekajícím zřejmě nápor lačnících fanoušků, jsem tak zůstal sám, zvědav co je po roce nového v české továrně. Z kategorie "je mi trapně" jsme se posunuli na úroveň "nudím se," což je, uznávám, o něco lepší, ale rozhodně bych doporučoval tři kila za rande investovat do něčeho smysluplnějšího. Stačí si jen trošku víc připlatit a o pár bloků dál můžete mít za jinou hodinovou službu daleko větší srandu. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Svoboda je sice neumětel, ale povedl se mu husarský kousek, když dokázal do své prvotiny získat skvělou hereckou sestavu v čele s Novotným, která vždy naplní kina. Stvořil značně bizarní svět plný kravských ezo spolků, latentních homosexuálů, pánských obleků Bandi, a aby toho nebylo málo, tak přidal druhou ligu vodního póla plnou čtyřicátníků. Námět je ideální pro nějaký nízkorozpočtový sitcom, ve filmu poslepované skeče úplně nefungují. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Keď sa s tým budete jebať, tak to dojebete." Přiznám se, že jsem od Hodinového manžela očekával o něco víc, než jen zavěšení lustru, trochu sexu a spravování lanovky. Rozhodně jsem chtěl víc humorných situací typu nástup Lachtanů do vody či hromadného fandění Dukle a rozhodně jsem chtěl méně slepičince. No nic, je to tak, jak to je a ve finále to vůbec není špatná zábava. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Cedule označující číslo silnice 7 ve vzdálenosti 20 km od Brna je nesmysl, protože tato silnice vede z Prahy na hraniční přechod Hora Sv. Šebestiána / Reitzenhain. (petrsv)
  • Firemní auto „Hodinového manžela“ je Subaru Libero. (ČSFD)
  • V scéne, keď ide Eva Holubová vyšetriť hodinového manžela, Bolek Polívka si má vyzliecť spodné prádlo. Je však viditeľné, že si ho nevyzliekol, ani neskôr keď ho doktorka vyšetruje. (domco10)

Reklama

Reklama