Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 2
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (610)

misterz 

všechny recenze uživatele

Momentálne asi len Sacha Baron Cohen si môže dovoliť ísť za hranicu nevkusu do roviny rôznych šialeností a nechutností, a pritom sa vyhnúť trápnosti a urobiť z toho jednu veľkú vydarenú zábavu. Ten chlapík sa našiel a robí to dobre. Už dávno sa mi tak netriaslo brucho ako pri sledovaní tejto bizarne uletenej, nechutnej komédie. Takéto veci ja skrátka môžem. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Debilní a nechutná prasárna, přesně jak to mám rád. Na nic nemyslet a užít si hodinu a půl naprosto imbecilního, ale přesto geniálního humoru, kterej by normální člověk prostě nevymyslel. Hlaškující a parodující akční jízda, která by nebavila jen naprostýho suchara. Lámal jsem se smíchy od začátku až do konce. A že ta akce byla taky špičková. Kratší stopáž utekla jako voda a za čas si to musím prostě dát ještě jednou, protože to člověk napoprvé jen tak nezpracuje. Sacha odvedl skvělou práci, Mark Strong sekundoval svojí vážnou roli úplně na jedničku a potěšil Scott Adkins v roli "zbytečného" záporáka. Britové prostě umí a ta britská angličtina byla top. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nobby (Sacha Baron Cohen) se po 28 letech setkává se svým bratrem Sebastianem (Mark Strong), který je agentem na velmi důležité misi... Scott Adkins (Pavel Lukashenko) má pouze malou roličku a docela se ho podařilo využít. Sacha Baron Cohen pouze nehraje, ale stojí za příběhem, scénářem a produkuje. Asi nejlepší hlášku z celého filmu má Nobby: "Let me give you some advice, Ukrainian Ben Affleck. Never, ever slag off a Grimsby lass." K těm povedeným věcem patří akce, Daniel Radcliffe, Donald Trump, "The rapist" / "THERAPIST" a cedule s nápisem "Welcome To Grimsby Twin City to Chernobyl". Snímek The Brothers Grimsby má také potitulkovou scénu. IN MEMORY OF GERALD BARON COHEN 1932-2016 ()

Flego 

všechny recenze uživatele

V podstate to ide s Cohenom dolu vodou, začína vykrádať sám seba, jeho humor je vulgárny a opĺzly a aj v tomto filme si neodpustil svojský análno-vaginálno-penisový humor. Nedá sa však povedať, že by sa divák nepobavil. Keďže ide o kombináciu humoru a akčného filmu, o rýchlu časť filmu sa postaral skúsený režisér a bola to dobrá voľba. Snímok má malú stopáž, čo mu prospieva. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Je to úplně stejné, jako nějaká růžovoknižní veledůležitost od Rosakundy Píčerové. Samá romantika a nivé pohledy, čistá příroda vůkol, ústřední hrdinka si k závěru obkročmo nasedne na bílého prince s nářadíčkem jak od koně a odcválá na něm zapadajícímu slunci vstříc. Akorát místo princezničky máme zářný příklad předměstské lůzy, fantastické exteriéry nahrazuje humor, jdoucí na dřeň jak leukémie u kostí a když už se mrdá, tak dvoumetrákové kusy rozličných barev. No ale jak píšu, jinak naprosto stejné..... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Ačkoli je tento film o lidech z Grimsby, tak se celý natáčel v Essexu. (BloodMax)
  • Režisér Ilya Nayshuller vzhľadom na nabitý program iba v krátkosti spolupracoval čoby konzultant pri POV (point of view) scénach. O pomoc ho požiadal sám Sacha Baron Cohen (Nobby). V rozhovore sa Ilya priznal, že je Cohenov veľký fanúšik. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama