Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 2
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (610)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Dost rozporuplný snímek, který si na tělo napsal Sacha B. Cohen. Film neskutečně kombinuje nechutnou buranskou komedii, (kde nechybí cucání mužských koulí a orální sex s obtloustlou ženou) a akční komedii parodující všemožné superagenty. Vtipy se pohybují na hranici absolutní trapnosti, ale dost často se vytasí s hláškou, která dokáže rozesmát i inteligentního diváka. Prostě průměr po všech směrech, na který se ale musíte naladit jinak se Vám zvedne kýbl. P. S. pro fanoušky komedií Adama Sandlera, TOPka roku. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Druhá projekce: Ještě, že to točili Britové! Myslím si, že státní příslušnost filmové produkce tohoto kontroverzního snímku rozhodně hrála svojí roli. Kdyby tohle tohle točili Amíci, nejen, že by hlavní role obsadili černoši, ale hlavně by ten zvrácený humor, kterým Grimsby dominuje dopadl trapně a tragický, něco jako Padesát ostínů černé a další americké parodické předělávky. Britové dokázali, jak už je v jejím zvyku z ničeho udělat NĚCO! Tak zvrácenou, nechutnou a černým humorem prošpikovanou komedii jsem dlouho neviděl. Podle všeho to vypadá na komedii roku. ___ (Filmový víkend ČSFD 2016, Letní kino Turnov) ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Jooo, tohle je pecka...SBC se zase jednou předvedl...a vůbec nevadí ta 2-3 letá odmlka, kdy nejspíš vymýšlí všechny ty...no, řekněme si narovinu...prasárničky a čuňačinky...ale když si dáte decku dobrého vína (chápejte 5 piv a 5 panáků tvrdého) a pokud možno ve stejně opojeném větším kolektivu, logicky, dobře naladěných přátel, budete se bavit přímo Cohenovsky! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen zachází s každým filmem o kus dál (respektive, ehm, hlouběji) a tentokrát to na můj vkus bylo místy až moc daleko (hluboko). Jenže co naplat, pobavil jsem se určitě více než u Bruna a o něco více než u Diktátora a myslím, že jednou za čas ani takováto komedie neuškodí. Můj obdiv má Mark Strong, který do toho všeho šel. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Šéf světový zdravotnický organizace je mrtvej a Harry Potter má AIDS. Ty jsi dokázal to, co Voldemort nezvládl osm filmů." Není divu, že se tajný agent Graves rozčiluje, když se v mládí počůrával. Ale jeho starší bratr Nobby ho alespoň naučí to, co za léta odloučení nestihl - jak se jezdí na zebře, jak poznat zakukleného fanouška Manchesteru United, jak rychle vyhonit slona či jak užít k boji létající vozík pro invalidy (i s pilotem). Ano, je to nekorektní, stupidní a nechutný humor, ale já se nestydím za to, že se přiblble směju. Debilita Sachy, Barona i Cohena je mi totiž vlastní, nicméně ve výběru partnerek pro řádění v posteli se lišíme přibližně o metrák špeku. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Okrem Veľkej Británie sa filmovalo aj v Juhoafrickej republike, predovšetkým v okolí Kapského mesta. Na tomto mieste sa filmovali aj scény, ktoré sa odohrávali na fiktívnych MS vo futbale v juhoamerickom Chile. (MikaelSVK)
  • Natáčanie filmu začalo 4. júna 2014 a trvalo zhruba šesť týždňov. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama