Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (385)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pre malý mestský oddiel skautov sa začínajú ťažké chvíle. Zatial čo sa Augie (Joey Morgan) chystá získať jedno z najdôležitejších vyznamenaní, Ben (Tye Sheridan) a Carter (Logan Miller) rozmýšlajú nad tým, ako oddiel opustiť, pretože majú pocit, že sa táto aktivita k ich veku nehodí. Snažia sa začať žiť normálny život, pre ktorý by sa im ich rovesníci neposmievali a perfektná príležitosť prichádza, keď dostanú pozvanie na tajnú párty. Rozhodnú sa nechať Augieho v nevedomosti a namiesto noci strávenej v prírode sa vydajú do mesta. Keď však prídu do mesta, nájdu len prázdne ulice. V miestnom bare na nich zaútočí viacero ludí, ktorí vykazujú znaky zvláštneho vírusu. Mesto zachvátila nezastavitelná Zombie Apokalypsa a skauti sa musia snažiť o záchranu svojich najbližších a celého mesta pred luďmi, ktorí sa premenili na krvilačné potvory. Táto noc pre nich bude ťažkou skúškou v oblasti vzťahov a uvedomia si, že byť skautom nie je hanba, ale velká česť. - Očakával som trápnu detskú jazdu, ale po tom, čo niekolko ludí chválilo trailer som sa na tento horor celkom začal tešiť. Od Dead Snow 2 sa u Zombie komédií snažím vyhýbať plnému hodnoteniu, ale tento kúsok mi sadol tak dokonale, že to plné proste dať musím. Úvodná scéna je pre mňa paradoxne najslabšou časťou celku. Keď sa však na scéne objavia skautíci, začne fakt dobrá akcia. Infekcia sa najprv šíri pozvolna a tá tajomnosť okolo vírusu bola zaujímavá. Keď sa objavia prvé nakazené postavy, začne sa akcia, ktorá si drží ostré tempo až do úplného konca. Velmi dobrý dojem na mňa urobili herecké výkony, ktoré sa mi zdali prirodzené a hlavne úplne bombastická Sarah Dumont, ktorú by som v hororoch uvítal s otvorenou náručou. Ďalej vedú perfektné gore scény s minimom digitálu alebo digitálom, ktorý nie je tak velmi úderný, čo sa na hororovej scéne len tak nevidí. Musím spomenúť aj parádne hlášky, ktoré sú tu počas celej doby, s tým, že maximálne vynikla posledná hláška pred záverečnými titulkami. Komediálna stránka funguje perfektne aj v ostatných častiach, takže sa tentokrát kombinácia žánrov naozaj vydarila. Jediné, čo mi vadilo, boli až príliš komerčné songy, ktoré sa však poslucháčom trápnych rádií v našich krajoch možno budú páčiť. Velmi milé prekvapenie, ktoré si to najlepšie hodnotenie fakt zaslúži. EDIT: 01.01.2023 - Aj pri druhom zhliadnutí som sa výborne bavil, ale v dnešnej dobe mám na päť hviezdičiek u hororu iné nároky. Každopádne som rád, že som konečne po dlhých rokoch našiel scénu, v ktorej ide dievčinu vylízať zombík, ktorého dokonca stvárnil Matty Cardarople známy ako Keith zo Stranger Things. Christopher Landon je zárukou kvality a určite sa k tomuto kúsku ešte niekedy vrátim. + herečka z Goosebumps + herec z Final Destination 5, Piranha 3DD a A Haunted House + herec z Would You Rather ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neksutečná komediální darda, která strčí hravě celý Zombieland do kapsy.Začátek sice vypadal dost křečovitě a když sem viděl tvář Davida Koechnera bál jsem se, jelikož to je vlastně chodící maskot amerických průměrných a podprůměrných fekálních komedií a opravdu sem byl navážkách, jestli nebudou Skauti jen další bezduchou a trapnou pubertální komedií, ale díky bohu režisér věděl co dělá.Po dvaceti minutách najede kanonáda výtečných vtipů, hlášek, odkazů, parodických scén a překvapivě výtečné akce.Scouts Guide to the Zombie Apocalypse je překvapením roku a pro mě jendoznačně nejlepší komedií.Místy sem se doslova dusil smíchy a tleskal, jak i fekální a nechutný humor může být v dobrých rukou prostě zatraceně vtipný.Navíc Sarah Dumont, Halston Sage a deputy porno star Missy Martinez dokonaly dokonalé dílo Zombie zkázy.Ještě sem neviděl pár snímků, které do konce roku už zřejmě nedám, ale za mě je tohle top komedie roku 2015.95%. ()

Reklama

666teen 

všechny recenze uživatele

Těsně po tom, co jsem dostal nášivku za Vyjebání Dvou Světšlušek, bez ohledu na to, že jsem nesplnil Vykouření Vedoucího, jsem si dal lehký oddech. Vypral jsem si zacákanou košilku, Šáteček jsem schoval do rohu. Stojí mezi golfovými holemi strýce Helmuta...Ti nemrtví, kousaví, ejakuláti mě nedokážou zastavit . Já jsem skaut, kdo je víc? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu rozhodně žádnou příručku potřebovat nebudete. Spojení absurdního humoru s hororem nic takového nevyžaduje. Děj je obzvláště prajednoduchý, nemá žádné kličky, divák bude leda tak maximálně kličkovat mezi hordou plouživých i rychleji se pohybujících mrtvolek, a nastavené tempo si zdárně drží až do konce. Tři skautíci, o které by si ani žádná skautka neopřela ani kolík na stan, zde za doprovodu moderních hudebních hitů, i nějaké té klasiky, kosí zombiky všemi dostupnými prostředky a při tom jim pomáhá vnadná servírka ze striptýzového baru. A aby to nebylo málo, utrousí i nějakou tu vtipnou hlášku. Zbývá dodat, že herecké obsazení je trefné. Skauti jsou sympatičtí, Sarah Dumont v obtaženém tričku dostala ke své roli jednoduché zadání, a sice tvářit se sexy. Nutno podotknout, že jí to jde. Všichni čtyři jsou vůči nákaze nějakým zázrakem imunní. A nyní k tomu hlavnímu, čím tenhle film disponuje. Scenárista a režisér Chris Landon se urval ze řetězu a dost se vyřádil. Jeho režijní práce připomíná nadšeného debutanta, který dostal ucházející rozpočet na film a volnou ruku v jeho realizaci. Určitě si byl vědom, že nebude snadné přijít s něčím inovativním. Z filmu tedy udělal absurdní krvavou směsku, která se pohybuje na hraně parodie na zombies žánr. Nejvýraznějším atributem je gore, se kterým se nešetří. Pokud si nějaký těžký intelektuál odfrkne (a že si odfrkne), že tohle není duchaplný film, tak bych oponoval tím, že režisér nechal duchaplně vyniknout rozkládajícím se vnitřnostem, tudíž byl velice duchaplný. Když k tomu přidám duchaplné snímání sexappealu Sarah Dumont a Halston Sage, jedná se v podstatě o velice náročný snímek. Náročný v tom, jestli divák tu vydatnou porci gore, sympatických blbů a luxusních krasavic (pérem) ustojí. Jednotlivé scény mají originální rozměr. Sice se skoro v žádném případě nedosáhlo vnést do scén napětí, neboť v prvé řadě dominoval extrémní humor, ale vycházelo to. Vytýkám filmu slabší závěr. Ten vyvolal dojem, že tvůrcům nevyšel rozpočet, a tak se to celé rozhodli kvapně ukončit. Nulové napětí a především nepříliš zajímavý záměr stál film hvězdičku do plného počtu. Ovšem prezentace i kombinace kvalitního gore - poprsí (pod tričkem) Sarah Dumont - originálních a vtipných nápadů je vskutku pozoruhodná. 80% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla ukrutná hovadina. Přesto místy skvěle zábavná. Už trailer mi říkal, že u tohodle se zasměju, ale nečekal jsem nic velkého. Začátek dává jasně najevo, že tohle bude absurdní blbost, tak to prosím lidi neberte vážně. Jasně, výtečnému Zombielandu (2009) to nesahá ani po kotníky. A některý humor je už trošku na hraně. (Prsa strážnice, trampolína nebo ožužlávání zadku) Asi u třech míst jsem se smál jako, že to bylo vážné dobré a několikrát jsem se pousmál. Herci jsou sympatičtí, i když neznámý. Logan Miller háže každou chvíli nějakou vtipnou hlášku. Takže jo, já se docela bavil, ale znova bych to vidět nepotřeboval. Je to přesně takové jako očekáváte, třeskně ujetá filmová hororová jízda plná zombie, krve a přiblblého humoru. Nic víc, nic míň. (60 %) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Po srážce s jelenem zvíře krvácí z břicha na silnici, když však Kendall (Halston Sage) podotkne, že jelen zmizel, není na silnici ani kapka krve. Když pak Ben (Tye Sheridan) řekne o zmizení mrtvého jelena Carterovi (Logan Miller), je na vozovce velká kaluž krve. (hansel97)
  • V úvodní scéně, kdy skauti recitují svou přísahu zvedne Carter (Logan Miller) levou ruku, když však kamera zabere Cartera z jiné stranym má zvednutou pravou ruku. (hansel97)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedná scéna. (Johnny.ARN)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama