Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V bájné zemi Arok žije Dar, pán šelem, který bojuje proti tyranovi Arklonovi. Na jeho straně jsou tygr Ruh, fretky Kodo a Podo a orel Sharak. Arklon má také mocného spojence, kterým je čarodějka Lyranna, jíž se povede otevřít bránu času, pomocí níž je možné vstoupit do našeho současného světa a získat mocnou zbraň - neutronový detonátor. Arklon chce tuto zbraň k ovládnutí světa. Ve chvíli, kdy je brána času otevřena, omylem jí projede Jackie, dcera senátora Trenta ve svém autě. Zajmou ji Arklonovi vojáci a Jackie pod hrozbou smrti slibuje Arklonovi, že mu detonátor obstará. Tomu musí Dar zabránit. (StevenW.)

(více)

Recenze (42)

zly.dvojce 

všechny recenze uživatele

Nejvíc prdel a možná ještě lepší jak jednička. Hned když sem se podíval na plakát a uviděl sem ten červenej sporťák, tak sem i vybavila půlka filmu a neskutečné finále v ulicích New Yorku, které už si přesně nepamatuji, ale vím, že tam byla výborná scéna v uličce a pak cosi v Zoo, no sorry, ale když se mi tohle vybaví po x letech z doby, kdy mi bylo dvanáct, vím, že se jednalo o jeden z VHS Golden age hitů a 55 příčku v nejhorších filmech všech dob si to rozhodně nezaslouží. ()

petero 

všechny recenze uživatele

No neviem. Videl som to asi pred 10 rokmi na satelite a dokonca si z toho pamätám aj nejaké tie úlomky. Dopozeral som to v pohode napriek tým reklamám čo by som už dnes nedokázal. Asi sa mi to aj páčilo, predchádzajúcu časť som doteraz nevidel, takže dávam také hodnotenie ako dávam. A áno. Červená Sonja sa mi páčila a veľmi. ()

Reklama

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Inu, tak vážně nevím, kde udělali soudruzi z NDR chybu... Někde bylo něco špatně. Už ten začátek... Dar pobije padesátku bojovníků a pak nedorazí hlavního zlouna Arklona, který se zrovna nemůže nijak bránit, protože mu v tu chvíli Darův orel vyklovává oko? A poté, co pobije padesát bojovníků najednou i se svými zvířátky prchá před třemi chudáky na koních a zaleze do podivné bažiny, kde se třepe strachy, když jeho nepřátele srovná nějaká podivná, liánami obrostlou lucernu připomínající ženksá? Inu, film s tak špatným začátkem se jen velmi těžko hledá... Po přenesení do LA už to byla celkem legrační komedie, takže jsem se u toho i zasmál. Pravda ovšem je, že děj byl šílená slátanina, ale za tu legraci v druhé půlce dávám alespoň dvě hvězdičky :-) A když jsem se tak nad tím ještě jednou zamyslel, té legrace bylo docela dost a za te rock´n´roll dávám ještě jednu :-)) ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Trošku mi to připomělo seriál Čáryfuk, minulost v budoucnosti, nechápačky a tak.. Oproti jedničce celkem změna, ale stejně se v tom dá nalézt nějaký smysl. Hlavně v tom autě, co je na konci, které zůstalo v minulosti...Co tady děláte? Uctíváme tajemný předmět, kteří tady zanechali bohové... hehe. Je to celé spíše fantazy vyprávění autora o jeho dceři.. Takže ferově 4* na tu dobu a pro maníky, kteří rozumějí žánru. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Od bodovanie tu som cakal, ze to bude prepadak, ale to je omyl, mna to celkom bavilo a bola to skor taka komedia, ako fantasy. Zaciatok filmu sa odohraval v podobnom prostredi ako v jednotke, ale potom sa tam objavila brana casu a zvysok filmu sa odohraval v Los Angeles do sucastnosti. Hlavny zaporak, ktoreho si zahral Wing Hauser bol ovela lepsi, ako v ten uboziak v jednotke. Zly krutovladca Arklon bol viacej presvedcivejsi, aby ste ho respektovali. Film netreba brat prilis vazne, ale zoberte ho s humorom a pobavte sa na nom. Fantasy sa len objavila na zaciatku filmu, ked v tej jaskyni Dar narazil na cudesnu priseru, ktora bola nakoniec jeho teta:) Koniec filmu bol tiez dobry, ked ti sedliaci na tej pusti zacali tancovat do rytmu z autoradia:) Dokonca sa tam aj mihol na par sekund kultovy herec z filmu Hory maju oci, ale z povodneho filmu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • V závěrečných titulcích filmu hraje píseň „I Wanna be Your Hero“ od Billyho Wraye, která na soundtracku chybí. (Fuhman.Dajar)
  • Když se Dar (Marc Singer) a Jackie (Kari Wuhrer) prohánění po Los Angeles v mercedesu, projedou kolem kina, které Dara donutí se ohlédnout. V kině tou dobou nedávají nic jiného než Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času. (Prochy38)

Reklama

Reklama