Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Los Angeles je ve velkém nebezpečí a jen hrstka lidí ví, jak katastrofu zastavit. Jestli se Emily a Jackovi nepodaří zastavit těžbu ropy poblíž města, zemřou miliony lidí... Vedoucí inženýr a jeho šéf při jedné z operací kvůli chybě naruší tektonický zlom San Andreas, a tím nechtěně vyvolají sérii zemětřesení. Nicole a Jack jsou jedněmi z těch, kdo se pokoušejí před ničivým zemětřesením zachránit lidi z Los Angeles, kde mají otřesy udeřit s ničivou silou – a čas se dramaticky krátí... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

bobo7171 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo. Prečo všetky katastrofické filmy majú takmer rovnaký názov, a rovnaký dej ? ani tentoraz som sa nemýlil, keď som si prečítal názov. Totálny brak, nelogický a nadmieru hlúpy dej - akoby si jeho realizačný tím, okrem kameramana lebo obraz bol počas celého filmu pekne farebný a ostrý, pred, počas a po filme sústavne niečo pichali. Aj to vysvetľuje odvahu toto siedmotriedne zetko vôbec pustiť do kín. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapuje mě hodnocení zdejšího spolku intelektuálů, který asi nikdy nepochopí, že existují i filmy určené pouze pro zábavu a můžou být klidně i hloupé. Tohle je navíc i docela poučné, člověk se třeba dozví, že českoněmecký tým vědců zjistil, že psi se při kadění orientují podle magnetického pole země (konečně jsem se po letech dozvěděl, proč se můj pes před vykonáním potřeby točí dokolečka, on hledá sever!). Davida Chokachiho z Pobřežní hlídky bych tedy po těch letech už nepoznal, kdybych si to jméno nepřečetl v titulcích. Jako film na zabití času je to úplně v pohodě. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

David Gidali je maník, ktorý má na svojom konte jeden jediný režisérsky zárez. V roku 2014 natočil snímok "Armagedon v Los Angeles" (10.0 Earthquake), a potom sa jeho filmárska kariéra definitívne skončila. Už nikdy viac nedostal šancu znova usadnúť na režisérsku stoličku. Keď som si tento jeho titul pozrel, tak sa tomu vôbec nečudujem. Tento človek vôbec nemá cit pre filmovú réžiu, ale čo je ešte horšie nemá ani hanbu sa podpísať pod takúto zmršenú zhovadilosť. Niečo tak primitívne, lacné a úbohé sa len tak nevidí. Zhliadol som už mnoho nízkorozpočtových, podradných, katastrofických filmov. Nevyhýbam sa im, občas si ich dokonca v rámci svojho diváckeho masochizmu rád len tak zo zábavy pozriem. Ale túto gebuzinu, čo vzišla z dielne Davida Gidaliho som už horko ťažko strávil aj ja. * ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jejda, to jsem si dal. Film plný céčkových klišé podobných filmů - partička mladých na výletě, nefungující vztah manžela a manželky, bláznivý šéf, nikdo jiný kromě party pěti lidí nic neví a nepomáhá, nikde žádná policie ani záchranky, dialogy typu "Pozor!", "Dělej!", "Přidej!", "Ááá!", "Miluji tě" apod., dvakrát dojde dokonce na Zdrávas, triky jsou mizerné (taky vám přišlo, že ta věž závěru, jak začne padat, tak se opticky zmenšuje, jen aby nepadla jako na to auto?) a je jich málo, a samozřejmě nakonec musíme zachránit i pejska. Nu, z jedné krátké scény zahlédnuté v TV by člověk neměl soudit a chtít do dokoukat posléze celé. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Film je celý de facto o ničem, neohromí ani lacinými triky a mizernými výkony většiny herců. Scénář absolutně nedává smysl, což se nejvíce projevuje v nelogickém chování postav a v jejich přihlouplých dialozích. Strašně mi chyběl humor, který by celou tu hrůzu alespoň trochu odlehčil, hra na city tvůrcům vůbec nevyšla a působí maximálně trapně. I těch pouhých 84 minut mi přišlo jako věčnost. Čistá hrůza a utrpení. 0/10. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Ve vrcholné scéně Ritter (David Chokachi) křičí v agónii, když se snaží sám udržet páku, aby Jack (Henry Ian Cusick) mohl utéct do bezpečí. Tato bolest je však zbytečná, protože Ritter by si mohl na páku jednoduše „sednout“ a dosáhnout stejného efektu – i kdyby byl desetkrát silnější, nikdo ji nedokáže stlačit víc než vlastní vahou. (Johnny.ARN)
  • Během celého filmu jezdí teenageři v černém SUV Ford Explorer, starém maximálně několik let. V jednom záběru je však jasně vidět, jak odjíždí deset let staré SUV BMW X5. Kromě toho, že se jedná o černá SUV, si nejsou podobná. (Johnny.ARN)
  • Na exteriérových snímcích USGS je ve skutečnosti Pasadena City College. Emily (Cameron Richardson) je vidět, jak vchází do Harbeson Hall na PCC. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama