Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Los Angeles je ve velkém nebezpečí a jen hrstka lidí ví, jak katastrofu zastavit. Jestli se Emily a Jackovi nepodaří zastavit těžbu ropy poblíž města, zemřou miliony lidí... Vedoucí inženýr a jeho šéf při jedné z operací kvůli chybě naruší tektonický zlom San Andreas, a tím nechtěně vyvolají sérii zemětřesení. Nicole a Jack jsou jedněmi z těch, kdo se pokoušejí před ničivým zemětřesením zachránit lidi z Los Angeles, kde mají otřesy udeřit s ničivou silou – a čas se dramaticky krátí... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se zdá, snímků o zemětřesení není stále ještě dost. Další z levné produkce (překvapivě) opět nepřináší nic nového, nic zásadního. Sotva film začne, začne se také všechno otřásat, všichni se v tu ránu chovají jak vyčpělá banda z džungle komunikující mezi sebou za použití až neuvěřitelně přiblblých dialogů. Šablonovitost naprosto nelogického děje, nad kterým nemá cenu přemýšlet, opět jak vyšitá a tak vzniká otázka, kam se poděla všechna ta filmová klasika, která má i přes své stáří nad těmito skvosty setsakramentsky navrch. Pro zajímavost, ve stejném roce vznikl na stejné téma i snímek pod názvem 'Apokalypsa v Los Angeles' (2014). ()

bobo7171 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo. Prečo všetky katastrofické filmy majú takmer rovnaký názov, a rovnaký dej ? ani tentoraz som sa nemýlil, keď som si prečítal názov. Totálny brak, nelogický a nadmieru hlúpy dej - akoby si jeho realizačný tím, okrem kameramana lebo obraz bol počas celého filmu pekne farebný a ostrý, pred, počas a po filme sústavne niečo pichali. Aj to vysvetľuje odvahu toto siedmotriedne zetko vôbec pustiť do kín. ()

Reklama

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapuje mě hodnocení zdejšího spolku intelektuálů, který asi nikdy nepochopí, že existují i filmy určené pouze pro zábavu a můžou být klidně i hloupé. Tohle je navíc i docela poučné, člověk se třeba dozví, že českoněmecký tým vědců zjistil, že psi se při kadění orientují podle magnetického pole země (konečně jsem se po letech dozvěděl, proč se můj pes před vykonáním potřeby točí dokolečka, on hledá sever!). Davida Chokachiho z Pobřežní hlídky bych tedy po těch letech už nepoznal, kdybych si to jméno nepřečetl v titulcích. Jako film na zabití času je to úplně v pohodě. ()

Gajzur 

všechny recenze uživatele

Řeknu Vám, že jsem si tento film nestahoval. Dávali to v TV a právě na TV se moc nedívál, ale zaujal mě trailer, který na té stanici dávali. A proč jsem se nakonec podíval na tento film, který mě přišel uplně stejný jak propadáky na podobný princip? Protože se rád zasměju. Už znám tyto tipy filmů a dívám se na další jen proto, abych se zasmál. Sarkasticky samozřejmě. Zpracování, děj, text herců a některé výkony herců jsou hodně k smýchu. Spíše k pláči. Nerad dávám odpad. Prototo jsem dal 1 hvězdičku za to, že tvůrci měli nápad a dokázali si ho prosadit. Jenže to dopadlo tak jak to dopadlo. Film bídného zpracování efektů, textu a výkonu herců. Ale, námět zajímavý. Jen doufám, že ti, kteří podnikají v podobných těžebních záležitostech, tak z naší planety neudělají to, co v tom filmu. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Film je celý de facto o ničem, neohromí ani lacinými triky a mizernými výkony většiny herců. Scénář absolutně nedává smysl, což se nejvíce projevuje v nelogickém chování postav a v jejich přihlouplých dialozích. Strašně mi chyběl humor, který by celou tu hrůzu alespoň trochu odlehčil, hra na city tvůrcům vůbec nevyšla a působí maximálně trapně. I těch pouhých 84 minut mi přišlo jako věčnost. Čistá hrůza a utrpení. 0/10. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Příběh se odehrává v Los Angeles, ale na filmovém plakátu je v popředí několik budov v Seattlu, zejména 1201 3rd, 2nd and Seneca Building, Rainier Tower, Russell Investments Center a federální budova Henry M. Jackson. Budovy v pozadí vypadají jako dlouhý záběr na panorama Manhattanu. (Johnny.ARN)
  • Přibližně v čase 7:30 až 8:00 je vidět, jak Dr. Gladstone (Jeffrey Jones) používá notebook Dell XPS s nálepkami Intel a Windows, ale je na něm zjevně nainstalován systém Mac OS X 10.9. (Johnny.ARN)
  • Na exteriérových snímcích USGS je ve skutečnosti Pasadena City College. Emily (Cameron Richardson) je vidět, jak vchází do Harbeson Hall na PCC. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama