Reklama

Reklama

Epizody(8)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (15)

Maslord 

všechny recenze uživatele

Mystika Intruders ma zaujala vďaka dobrým postavám a pekne zamotanému príbehu. Spočiatku nebolo ľahké sledovať čo sa vlastne deje, ale neskôr sa príbeh pekne rozbaľoval. Preto pred hodnotením rozhodne odporúčam pozrieť najprv celu sériu, myslím že nebudete ľutovať. Koniec sa javil ako dobré premostenie na možné pokračovanie, ale druhá séria sa žiaľ nekonala. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Začíná to zaběhnutím se manželky, které se muž nemůže dovolat. Jako bývalý policista se vydá po jejích stopách a skutečně ji po pár dnech najde. Ale už při hledání naráží na znepokojivé náznaky a jeho původní podezření, že je mu manželka nevěrná, nahradí mnohem fantastičtější skutečnost. ___ Mysteriózní seriál je kultivovaný a zručně nasnímaný, děj není pitomý, ale že by se nějak vymykal a měl něco, co by ho odlišilo od dalších dobře natočených seriálů, to zase ne. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure. Béčko, čo moc intelektu nepobralo, viditeľne televízne, mystery detektívka. Aj tie dve štvorhviezdy, ktoré som dal myslím na piatu a siedmu epizódu, treba brať s rezervou. V skutočnosti to je celé tak na 50 zo 100 a napríklad záverečná časť je vyslovene blbá. Ale je to zábava. Nebudem skrývať, že som to pozeral len preto, že ide o prvú dôležitú (takmer hlavnú) rolu Millie Bobby Brown (tu iba Millie Brown), a tá už je tu klasická ona; veľké hnedé oči a nespočet ksichtov. Keby to ale hralo snaď akékoľvek iné dievčatko a prenášalo repliky typu “nice tits,” bola by to rovnaká prdel. A to je len jedna hláška popri množstve obvinení zo znásilnenia, sexuálnych a pedofilných narážok, a vrážd, v neposlednom rade. Vražedkyňa Millie! A na záver (v asi najblbšej scéne celého seriálu) zas tie jej veľké uši. :D Pre fanúšikov povinnosť. ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

"Protože na počátku tu byla smrt." Naprosto skvělý a originální námět, ale zpracování je z mého pohledu už o dost horší. V první řadě by to chtělo trochu sympatičtější obsazení. Poté, co nedokážu mysterióznímu seriálu prominout, je absence alespoň malé dávky napětí. No a s atmosférou je to hodně rozmanité. V některých dílech dostačující, jinde, aby ji člověk pohledal. A když už, tak alespoň hudba by to mohla zachraňovat, ale ani ta zde nějak nefunguje. První díl mě velmi nadchnul a už jsem se těšil na další díly a vývoj děje, ale od 2. části to bylo horší a horší. Potom bych vyzdvihnul 5. díl, no a nezachránil to ani závěr, který mě nechal naprosto chladným... Přemýšlel jsem i o 2 hvězdách, ale za ten námět pod 3 jít nemůžu. :-) ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Dle mého lehce podhodnocený seriál, kterému ublížil hlavně pomalý start. Ale jakmile jsem se do těch záhad s postupem epizod ponořil, vylezla z toho příjemná mysteriozní osmi-hubka se sympatickým "Vládcem" (Whoviani zpozorní) v hlavní roli. Snad natočí další řadu - i když vyloženě neuzavřeně to neskončilo. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama