Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (217)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem si vůbec nedokázala představit, že by Reese Witherspoon se svou postavou mohla hrát roli policajtky. Podle tohoto filmu zřejmě může a nedělá jí to žádné problémy. Čekala jsem trochu víc bláznivin. Jako fórky týkající se výšky jsou fajn, ale jen na chvilku, pak omrzí, protože melou pořád to samé a to se samozřejmě oposlouchá. Český dabing to zabil. Napodobovaný španělský přízvuk byl hnus. Vždyť Sofia Vergara mluvila česky jako nevkusná ruská matróna a to se nedalo poslouchat. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Velká snaha o bláznivou krimi-komedii vychází tak napůl, neboť dobré vtipy jsou, bohužel vyvažovány těmi trapnými. Reese se mi líbíla více např. v "Divočině", jako komediální herečka není moc přesvědčivá. Takže komedie o horlivé policistce a její společnici mi vychází tak na dvě a půl hvězdy, protože je to tak 60%-40% pro ty solidní fóry přihazuji půl hvězdy navíc. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak i když mě trailer nijak neuchvátil, tak jsem se přesto rozhodl na to vyrazit. Doufal jsem hlavně v nenáročnou jednohubku na pobavení, ale bohužel jsem ji dostal jen zčásti. Odpustím teď filmu, že vrší na sebe jedno klišé za druhým a je totálně předvídatelný. To bych prominul, ale problém je, že není ani zdaleka tak zábavný jak by mohl být. Hlavně chemie mezi ústřední dvojicí skřípe a pár vtipů a hlášek je sem nacpáno jakoby násilím a nepůsobí to přirozeně. Zatím co Reese jsem od začátku fandil a její postava si mě získala, tak Vergara (i když je to kus) mi přišla místy dost otravná a skoro jsem si přál aby jí sejmuli. No a jenom tak mimochodem je to naposledy co mě někdo viděl v kině na dabovaným filmu. Neříkám, že ten dabing byl vyloženě špatnej, ale do atmosféry kina se nehodí a totálně ji degraduje. Takže gratulace distributorům. Opět jste zazářili. Aby vás čerti vzali.35% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

První půlka je hrozná, druhá výrazně lepší. Může za to především maximálně nepřesvědčivá a přehrávající Reese Witherspoon, které více jak polovinu filmu trvá, než se začne chovat normálně. Sofía Vergara je vtipná jako vždy a jen těžko se vymaní ze své klasické role drsné uječené mexičanky. Má to pár opravdu dobrejch gagů, ale jako celek to působí hodně průměrně, až nevýrazně. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se spojí jedna přehnaně horlivá policistka malá vzrůstem ale velká duchem s temperamentní a navíc sexy latinoameričankou, může to být vtipné. Když jsou navíc ještě na útěku a ta sexy holka to té policistce neusnadňuje, mohl by to být kopec srandy. Bohužel ve výsledku tahle komedie promarnila svůj potenciál, respektive čekal jsem od ní možná trochu více, než jsem nakonec dostal. Což může být i moje chyba, přece jen mít velká očekávání se občas nevyplácí. Nechápejte mě špatně, ono to bylo lehce stravitelné, milé, oddechové a dokonce místy i vtipné. Kromě toho se na Sofíi Vergaru fakt dobře dívá. Navíc zde byly i nějaké ty zvraty, malá lovestory, a celkově vlastně dobře namíchaná zábava. Ale bohužel na to, aby mě to nějak více nadchlo, scházel nějaký wow efekt, něco, co by mě přimělo říct si, že tohle je geniální a že to chci vidět znovu. Jako příklad dám autobus plný důchodců, který si přímo říkal o nějaké velkolepější a vtipnější využití. Leč nestalo se. Jako fajn zábava na jedno skouknutí je to vyhovující, ale nemohu říct, že by to bylo nezapomenutelné. I proto nakonec uděluji možná nespravedlivé, ale z mého pohledu oprávněné dvě hvězdy. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Film sa mal pôvodne volať Don't Mess With Texas. (m.a.t.o.)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)
  • Z představitelek obou hlavních rolí se během natáčení staly nejlepší přítelkyně. (zajda404)

Reklama

Reklama