Reklama

Reklama

Deportace

(festivalový název)
  • Švédsko Det vita folket (více)
Trailer

Obsahy(1)

Alex je zadržena před supermarketem a ocitá se na místě, které vypadá jako podzemní vězení, ale z jakéhosi důvodu se mu tak nesmí říkat. Vězni neboli hosté, jak jsou nazýváni, čekají na deportaci, nikdo ale neví kam ani proč. Veškerou moc třímá v rukou hrstka dozorčích, které nemilosrdně vládne hlavní dozorčí Viktoria. Alex je hned od příjezdu odhodlána utéct, aby se znovu mohla setkat se svou dcerou. Co všechno pro to bude muset udělat, netuší však v tu chvíli ani ona sama. (Skandinávský dům)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, kteří se ze začátku tváří zvláštně temně, skoro až depresivně, ale tenhle potenciál rozhodně nenaplní. Místo toho se snaž o nějaký komplikovanější příběh, což mi zrovna v tomhle případě přišlo až zbytečné. To tajemno se celkem rychle vytrácí a najednou už ke konci není tolik o co stát. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Ty hvězdy jsou za obrovskou atmosféru, ty co chybí jsou za absenci jakéhokoli rozuzlení a příběhu. Tahle slušně vypracovaná a gradující bublina, která minimální aspirovala na transplantační turistiku v přímém přenosu, vyvolala v celém sále se závěrečnými titulky otázku: WTF? ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem více, celé to bylo mdlé, chyběl nápad, jiskra, v podstatě cokoliv. Nápad dobrý, zpracování mohlo být jistě lepší. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve švédských lokacích v Göteborgu a Uddevalle a ve finském Oulu. (Zlatohlávek)

Reklama

Reklama