Hua yang de nian hua

Krátkometrážní

Hong Kong / Čína, 2000, 2 min

Kar-wai Wong

• Flipper

Strihové cvičenie Famu len z lepším materiálom a režisérom zvučnejšieho mena.(31.1.2010)

YouTube/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +hudba, je to s melancholickou náladou -některé opravdu postarší záběry/// Pro někoho možná zbytečnost, pro jiné možná nedocenitelný kraťas. Pro mě zajímavé a určitě né nudné tak jak jsem u Kar-wai Wonga zvyklý. Přesto poskládat to dohromady není žádné mistrovské dílo. Takže jedna hvězdička navíc za "ztracený" materiál./// Celkem 62%///(26.9.2008)

Aká je to vzácnosť, keď sa nájdu veci, ktoré sa už zdali byť nadobro pochované. Zaujímavo zostrihaný "kraťas", naviac podfarbený príjemným hudobným doprovodom. K zhliadnutiu tu: http://www.youtube.com/watch?v=xmNyj3lyHm8(18.6.2008)

Tisic tvari (jedne?) zeny...(29.4.2011)

Je to len ako keby taká chuťovka z rôznych filmov, harmonicky zostrihaných do koláže záberov, ktorej hudba dodáva nezabudnuteľnú retro atmosféru. nič viac.(19.12.2010)

• togaf

No tak to bylo...zbytečné. Krásné ženy, krásná hudba, ale PROČ?(29.4.2011)

• ad

Dvouminutový střihový dokument zabývající se většinou tvářemi žen ze starých filmů podbarvován táhlou písní... Podle mě naprosto zbytečný film..(8.9.2007)

• zdeny99

Tento snímek má vysokou hodnotu vzhledem k tomu, že je vyroben ze záběrů starých čínských filmů, které byly považovány navždy za ztracené. Nemá ovšem žádný příběh, a proto hodnotím nízko.(31.12.2010)

Netřeba z toho dělat kovbojku. Proč? Prostě proto.(5.8.2011)